Af - 29/01-14 18:44

Paradise-Pernille: Surrealistisk at sidde i fængselParadise-Pernille: Surrealistisk at sidde i fængsel

20-årige Pernille Johansen fra denne sæson af 'Paradise Hotel' blev tirsdag løsladt efter 14 dages varetægtsfængsling i forbindelse med en kokain-sag. Her fortæller Pernille om de to uger i helvede.

storybild

(Billede: TV3)

Den 15. januar blev du anholdt i forbindelse med en narko-sag. Hvad skete der?
- Det hele gik meget hurtigt. Jeg havde været ti minutter i en lejlighed. Jeg må ikke nævne nogle navne, men det var ikke hjemme hos mig selv. Pludselig sparkede politiet døren ind. De fandt stoffer. Jeg vidste ikke, de var der, men vi blev alle sammen lagt i håndjern og kørt på politistationen. Jeg røg i detentionen, ført for en dommer og blev så sat i Vestre fængsel.

Paradise-Pernille løsladt igen
Paradise-Pernille løsladt igen

Hvordan var det at sidde i fængsel?

- De tre første dage sov jeg bare. Jeg kunne slet ikke finde hoved og hale i det hele. Jeg sad i en enecelle og måtte kun snakke med min advokat og politiet. Min venner og familie kunne jeg ikke få kontakt med – de var udenfor og kunne følge med i medierne og vidste ikke, hvad der var sandt.

Hvad er der sket, siden du blev løsladt?
- Hverken jeg eller min advokat ved rigtig noget. Jeg skulle have været i retten i dag (onsdag, red.), men jeg går ud fra, at de har trukket sigtelsen tilbage, eftersom de ikke har kunne finde noget på mig. Min advokat siger, at jeg i hvert fald ikke skal tilbage i fængsel.

Og du mener, du er helt uskyldig?

- Ja.

'Paradise'-kollegaer chokeret over kokain-sag
'Paradise'-kollegaer chokeret over kokain-sag

Hvordan kommer du videre herfra?
- Jeg skal undgå alt, hvad der hedder stoffer og vil tænke over, hvor jeg sætter mine fødder i fremtiden. Det var virkelig surrealistisk at sidde i fængsel. Nu skal man ikke sammenligne det med Mexico, men det var næsten ligeså uvirkeligt som at have været med i 'Paradise Hotel''. Det er virkelig sindssygt. Jeg er stadig lidt i chok.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-deltager anholdt i narko-sag

LÆS OGSÅ: Ulven Peter: Reality har kun givet succes

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Socialdemokrat opfordrer til opgør:...
bt.dk
Tør du se den? Ny horrorfilm har...
bt.dk
Kække Kevin Magnussen inden...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx