Af - 07/04-16 09:30

Lammetævet: Så overlegent vandt Embrace over Reem i X FactorLammetævet: Så overlegent vandt Embrace over Reem i X Factor

Der er ingen tvivl om, hvem danskerne ville have som vinder.

Fredag blev Embrace kåret som vinder af dette års 'X Factor'. Nu har DR offentliggjort stemmetallene, som viser, hvor overlegent de to søstre fra Holstebro vandt over både Alex og ikke mindst Reem.

I første afstemningsrunde under fredagens finale fik Embrace 125.127 stemmer, mens Reem ikke lå så langt fra med 119.686 stemmer. Alex måtte nøjes med 58.546 stemmer og røg som bekendt ud som den første.

ØV: Derfor må Embrace udskyde deres X Factor-præmie
ØV: Derfor må Embrace udskyde deres X Factor-præmie

Da seerne igen skulle til stemmeurnerne, var der slet ikke tvivl om, hvem de gerne så som vinder. Her fik Embrace nemlig 149.034 stemmer (59,7 procent), mens Reem kun fik 100.518 stemmer (40,3 procent).

- Jeg vil gerne ønske EMBRACE tillykke med en overbevisende sejr. Stemmetallene viser tydeligt, at Anilde og Azilda i dén grad er blevet danskernes darlings, siger DRs underholdningchef Jan Lagermand Lundme til dr.dk.

Generelt var det Embrace, som har fået flest stemmer i løbet af alle programmerne, hvor de i fire liveshows udover finalen endte med en førsteplads. Reem fik en førsteplads to gange. Det var i første liveshow, og fjerde liveshow hvor hun sang 'Hello' af Adele.

TV: Embrace efter 'X Factor'-sejr: Wow! Vi skal jo i radioen?
TV: Embrace efter 'X Factor'-sejr: Wow! Vi skal jo i radioen?

Slået på målstregen: X Factor-drømmen er slut for Alex
Slået på målstregen: X Factor-drømmen er slut for Alex

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx