Af Joy Fryd Larsen - 29/12-17 16:32

Vidste du det? Derfor var den ene teletubby mørkere i ansigtet end de andre treVidste du det? Derfor var den ene teletubby mørkere i ansigtet end de andre tre

Har du nogensinde tænkt over, hvem der spillede de forskellige Teletubbies?

storybild

Har du nogensinde tænkt over, hvem der spillede de forskellige Teletubbies?

I et nyt '10 spørgsmål du altid har haft lyst til at stille...'-interview har onlinemediet Vice talt med den skuespiller, der fra 1997-2001 spillede Dipsy i godt 360 afsnit af den populære børneserie 'Teletubbies'.

I interviewet, der ligger tilgængeligt på blandt andet Facebook, fortæller skuespilleren og komikeren John Simmit, at han var arbejdsløs, da skaberne bag serien ringede og spurgte om han ville komme til casting. Han sagde derfor ja til jobbet med det samme:

»Jeg var dog glad for, at de ikke var så specifikke omkring, hvad det gik ud på,« fortæller Simmit, der, som en Facebook-bruger bemærker, formår at 'svare på alle spørgsmålene uden egentlig at svare på et eneste spørgsmål'. Interviewet kan du se nederst i artiklen.

En anden bruger bemærker Simmits udseende:

'Vent. Dipsy var en n****?!?!'

Og svaret er ja.

Ifølge en Telegraph-artikel fra 2014 var det et bevidst træk fra producentens side, at skuespillernes ophav skulle afspejles i deres respektive figurer. Derfor er Dipsy mørkere i huden - ligesom John Simmit - end Tinky Winky, Laa-Laa og Po.

Sidstnævnte, den lille røde teletubby Po, kunne man derfor også tit høre tælle på kinesisk efter sin skuespiller Pui Fan Lee.

Nedenfor kan du se interviewet med John 'Dipsy' Simmit, der ganske rigtigt ikke er super klar i mælet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter Wengers afsked: Mange vil have...
bt.dk
Tv-kanal relancerer ikonisk tv-program
bt.dk
TV 2 afslører nyt navn til populært...
bt.dk
Superliga-klippe kan ikke mere og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx