23/11-17 07:49

'Luksusfælden'-ekspert drømmer stort: Jeg vil være den nye Jan'Luksusfælden'-ekspert drømmer stort: Jeg vil være den nye Jan

Eksperterne fra 'Luksusfælden' mangler ikke rosende ord at sige om hinanden.

storybild

'Luksusfælden'-eksperterne Mette Reissmann og Kenneth Hansen satte sig for nylig til rette og klar til at svare på spørgsmål fra seerne. Det skete i en liveudsendelse på Facebook, hvor det altså var muligt at få hjælp og råd fra eksperterne uden at medvirke i TV3-programmet.

Det benyttede en lang række personer sig af, og i løbet af den halve time måtte eksperterne svare på en lang række ting – blandt andet, hvordan de kan få så gode aftaler til deltagerne, hvorfor de er så hårde, og om de hader husdyr.

VIDEO: Husker du løgneren fra 'Luksusfælden'?

Men der var da også tid til sjov og ros, da en af seerne ville vide, hvordan man blev lige så sexet som 'Luksusfælden'-værten Jan Swyrtz. Det var dog ikke mange gode råd, der kom.

»Jan er jo unik. Det er nok svært. Jeg er ked af at måtte skuffe dig og andre mænd, der sidder derude og tænker: 'Uh, jeg vil bare være ligesom Jan'. Han er en meget attraktiv mand og en særdeles god kammerat, så jeg ved ikke, hvordan det er muligt,« grinede Mette Reissmann.

»Jeg ved det heller ikke. Jeg ser jo meget op til Jan, så forhåbentligt en dag ude i fremtiden, hvem ved, bliver jeg den nye Jan,« grinede Kenneth Hansen, mens han også slog fast, at det selvfølgelig er hans store mål i livet.

LÆS OGSÅ: Så mange stemmer fik 'På røven i Nakskov'-Ib

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

»Vi har et godt hold«

Det er en glad og grinende Jan Swyrtz, som Realityportalen.dk fanger på telefonen og fortæller ham om de rosende ord, der blev sagt under liveudsendelsen.

»Det er jeg da glad for at høre. Det er da altid rart,« siger han med et stort grin, inden han sender de rosende ord direkte tilbage.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Ulrik: Ane var dårlig i sengen!

»Jeg synes, vi har et rigtig godt hold, og vi supplerer hinanden godt. De andre er virkelig også dygtige, og jeg synes, vi har gang i noget af det helt rigtige. Og det kan man jo også se på seertallene.«

Han mener heller ikke, at Kenneth Hansen skal frygte, at han ikke kan leve op til den rutinerede vært.

»Når jeg bliver stoppet på gaden, så er der mange, der roser ham. De kan godt nok ikke altid huske, hvad han hedder, så han hedder bare 'ham den nye'. Men han får stor ros, så jeg er sikker på, at han nok skal klare det hele,« fortsætter Jan Swyrtz med et grin.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par: Efter fem år er det slut

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-Susanne: Jeg ville have haft sex med Brian, hvis …

Herunder kan du se hele spørgerunden fra 'Luksusfælden'-eksperterne:

LÆS OGSÅ: 'Luksusfælden'-eksperter: Vi hader ikke husdyr, men …

LÆS OGSÅ: 'Luksusfælden'-eksperterne afslører: Derfor får vi så gode aftaler

LÆS OGSÅ: 'Luksusfælden'-eksperterne: Derfor er vi så hårde

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen blev oprindeligt bragt hos Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ung mand dræbt i ulykke
bt.dk
Akavet afvisning: Se hvad der sker,...
bt.dk
Præster modsiger kendt debattør: Nej,...
bt.dk
Politiet i aktion på skole...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx