Af - 28/08-15 14:24

Nettet går amok over uhyggelig alternativ slutning på 'Venner'Nettet går amok over uhyggelig alternativ slutning på 'Venner'

En fan har lavet en alternativ afslutning til 'Venner'.

Bildstrecke im Grossformat »
I 1994 hilste vi for første gang på alle vennerne i New York. Dengang var de i 20'erne og 30'erne. Vi fulgte dem helt indtil 2004. Klik videre for at se, hvordan stjernerne ser ud i dag. I 1998 vandt Lisa Kudrow en Emmy for sin rolle som Phoebe i 'Venner' Allerede i 2000 så hun noget anderledes ud. I dag er Lisa Kudrow 51 år og ser sådan her ud. Stadig med de lange lyse lokker. Sådan så Joey ud, da serien kørte over skærmen. Sådan ser han ud i dag. Den 47-årige skuespiller er lidt mere grå i toppen, men stadig til at kende. Sådan så Ross Geller ud i 2001, da 'Venner' var på sit højeste i vores alle sammens tv. Her er den 48-årige i år med sin familie. Han ligner sig selv. I 2002 kørte tv-serien stadig over skærmen, den sluttede nemlig først i 2004. Sådan så Cox ud dengang. Sådan ser den 50-årige skuespiller ud i dag. Flere medier har spekuleret i, at hun har fået lavet flere plastikoperationer. Hvad tror du? Rachel Green har været igennem utallige frisurer siden 'Venner' startede i 1994. Her er hun i 1995 med den klassiske 'Rachel'. Sådan ser den 46-årige stjerne ud i dag. Det er, som om hun lever i et univers, hvor tiden står stille, for hun ligner sig selv. Chandler Bing, som han så ud, da serien stadig kørte på tv. Her er den 45-årige skuespiller i dag. Vi husker vel også alle Gunther fra 'Central Perk'. Sådan så kaffe-skænkeren ud i 2012. Han er i dag 52 år. Det var ikke blot i serien, at pigerne var gode venner. Det er de også i virkeligheden. Især Jennifer og Courteney. Her ses de sammen i juli, 2014.

I 2004 sluttede tv-serien 'Venner' med, at hele banden sagde farvel til den famøse lejlighed i New York. Det var selvfølgelig en sørgelig afslutning, fordi vi havde hængt ud dem med i 10 år.

Men nu har en fan lavet en alternativ afslutning på tv-serien, der får den oprindelige til at blegne ved siden af.

TV: Taylor Swift og 'Phoebe' synger 'Smelly Cat' sammen
TV: Taylor Swift og 'Phoebe' synger 'Smelly Cat' sammen

En Twitter-bruger med navnet @strnks har lagt en lang tekst ud på det sociale medie, hvor han fortæller, hvordan han ville have afsluttet tv-serien.

Og lad os bare sige det lige ud: Det er en hård omgang rent psykisk, hvis det virkelig havde forholdt sig sådan her.

Han skriver nemlig, at hvis det stod til ham, så var hele seriens 10 sæsoner noget, som Phoebe have forestillet sig inde i hovedet.

TV: Slettet scene viser 'Venner'-Chandler lave bombejoke i lufthavnen
TV: Slettet scene viser 'Venner'-Chandler lave bombejoke i lufthavnen

Hun er nemlig en hjemløs meth-misbruger, der har betragtet de andre fem venner på afstand på caféen Central Perk.

De andre hedder ikke engang Monica, Chandler, Ross, Rachel og Joey. Det er noget, hun også har forestillet sig.

I det sidste afsnit forlader Phoebe caféen, mens de fem 'venner' refererer til hende som 'den skøre kvinde, som altid stirrer på os'.

GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Venner' ud i dag
GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Venner' ud i dag

Læs hele den sørgelige, alternative afslutning herunder:


Slutningen er blevet delt flittigt på de sociale medier, ligesom medier som Time Magazine har skrevet om den.

KLIK IGENNEM GALLERIET ØVERST, HVIS DU VIL SE, HVORDAN VENNERNE SER UD I DAG

ENDELIG! Jennifer Aniston er blevet gift
ENDELIG! Jennifer Aniston er blevet gift

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx