Af Bo Poulsen - 29/09-17 12:28

Actionstjernes overrasker med tv-optræden: Hvad er der sket med ham?Actionstjernes overrasker med tv-optræden: Hvad er der sket med ham?

Hvad er det han ligner?

storybild

Steven Seagal. (Billede: ITV)

Dem amerikanske skuespiller og musiker Steven Seagal blev kendt i 90'erne for at medvirke i en række actionfilm, hvor hans foretrukne våben var kung fu.

I disse dage laver han PR for sin nye film 'Attrition', som han selv omtaler som en af de bedste, han har lavet i nyere tid. I den forbindelse var han med i talkshowet 'Good Morning Britain' over en videoforbindelse fra den russiske hovedstad, Moskva.

Den nu 65 år gamle skuespiller fik talt en del om den nuværende situation i USA, hvor en række amerikanske sportsstjerner har valgt at demonstrere mod præsident Donald Trump ved at gå på knæ eller stå arm i arm under nationalmelodien. Han fik også talt om den russiske præsident Vladirmir Putin, som han er en stor beundrer af.

Men det var ikke så meget selve Seagals ord, der fangede folks opmærksomhed. Nej, ifølge flere brugere på de sociale medier, så var der noget galt med hans udseende.

Er han blevet en kliché på sig selv? Det spørgsmålstegn stiller Twitter-brugeren @McMandolf, der henviser til en karikatur af aldrende actionstjerne.


@pugjoke mener til gengæld, at han ligner en skurk fra en af sine egne film.


Brugeren @JonRichard mener, at Seagal lige så godt kunne være en skurk fra Batman.


Du kan se hele interviewet her:

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Billeder vækker afsky: Turister gør...
bt.dk
10 spørgsmål du altid har haft lyst...
bt.dk
Eddie Skoller sætter...
bt.dk
Thomas Skovs far faldt om og bliver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx