Af Fie West Madsen - 19/04-18 20:53

Hollywood-skuespillerinde bekræfter: Populær tv-serie stopper efter næste sæsonHollywood-skuespillerinde bekræfter: Populær tv-serie stopper efter næste sæson

Den prisbelønnede amerikanske tv-serie 'Homeland' slutter efter næste sæson.

Homeland sæson 7 trailer

Det bekræfter skuespillerinden Claire Danes over for Howard Stern i programmet Sirius XM, skriver mediet Deadline.

Syvende sæson af 'Homeland' vises i øjeblikket på DR, og en ottende sæson bliver også senere en realitet - men derefter er det altså slut med serien, der gennem årene blandt andet har høstet flere Golden Globe og Emmy-priser.

Serien har gennem alle sæsoner fulgt CIA-agent Carrie Mathison, spillet af Claire Danes, og hendes kamp for at forhindre terrorangreb i og uden for USA, mens hun samtidig kæmper med sit eget til tider uligevægtige sind.

Skuespillerinden Claire Danes understregede ifølge Deadline også over for Howard Stern, at hun er klar til at tage afsked med sin karakter - som har været noget af en mundfuld at spille.

»Hun er en mundfuld, den her Carrie-freaking Mathison-karakter,« sagde skuespillerinden.

Selvom Claire Danes nu bekræfter, at 'Homeland' slutter efter ottende sæson, er det dog ikke første gang, at rygterne har floreret.

En af seriens skabere, Alex Gansa, sagde til Hollywood Reporter i februar, at sæson otte ville være hans sidste, men understregede samtidig, at han ikke kunne tale på andres vegne.

Hollywood-serien har gennem årene fået ros for sit politiske sigte, og i 2012 fik den særlig opmærksomhed, da præsident Barack Obama bekendtgjorde, at den politiske dramaserie var hans yndlingsserie.

'Homeland' har desuden også et dansk islæt, for den danske instruktør Charlotte Sieling har tidligere instrueret afsnit af serien.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bilist på flugt maste 16-årig mellem...
bt.dk
Cykelrytter dræbt af puma - slæbt ind...
bt.dk
Kendt dansk rigmandsdatter scorer...
bt.dk
Michael Dyrby: Tag dig sammen - det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx