Af - 07/10-14 11:24

Mystisk tweet kan være godt nyt for Harry Potter-fansMystisk tweet kan være godt nyt for Harry Potter-fans

J.K. Rowling driller sine fans på Twitter, men hvad betyder drillerierne?

storybild

J.K. Rowling med skuespillerne i den berømte filmserie. (Billede: AP/Polfoto/arkivfoto)

Harry Potter-forfatteren J.K. Rowling har med en serie af kryptiske tweets til sine 3,7 millioner følgere fået hovederne til at snurre på fans af Harry Potter-serien.

Radcliffe: Sådan kom jeg ud af Harry Potters skygge
Radcliffe: Sådan kom jeg ud af Harry Potters skygge

'Harry Potter' i Danmark: Fans er hysteriske
'Harry Potter' i Danmark: Fans er hysteriske

Den britiske forfatter fortalte først sine fans, at hun havde travlt med at arbejde på en novelle og finpudse et manuskript. J. K. Rowling afslørede ikke projektets indhold, men ifølge The Hollywood Reporter kunne der være tale om et Potter spin-off ved navn ‘Fantastic Beast and Where to Find Them’.

Men et efterfølgende tweet har fået fansene i tænkeboksen:Siden har Harry Potter-fansene debatteret heftigt for at finde ud af, hvad denne gåde eller anagram rent faktisk betyder. De mest optimistiske tolker Rowlings tweet som, at en ny Harry Potter-bog er på vej, hvilket ville være lidt af en sensation, da fortællingen om Harry Potter blev afsluttet med den sidste bog.

Omvendt har J.K. Rowling flere gange vist, at hun ikke er færdig med Harry Potter-universet, og hun lagde så sent som i august en opfølgende novelle på nettet, hvor der ikke længere var tale om eventyrlystne teenagere. I novellen er Harry 34 og ved at blive gråhåret. Hermione er en succesfuld karrierekvinde – og Ron Weasleys hårgrænse er vigende.

Men Daniel Radcliffe, der spillede Harry Potter, har tidligere indikeret, at han er færdig med sin karrieres største rolle.

- Jeg vil altid være utroligt stolt af at have været med i Harry Poter-filmene. Hvis det ikke var for dem, ville jeg ikke være, hvor jeg er i dag. Men jeg savner ikke ligefrem at spille Potter. Jeg er meget glad for at spille andre roller nu, har han udtalt på Toronto Film Festival.

Teenagers familie blev henrettet: Nu hjælper Harry Potters mor hende videre
Teenagers familie blev henrettet: Nu hjælper Harry Potters mor hende videre

Er der en ny bog på vej? Vurder selv ud fra disse J.K. Rowling-tweets:


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Elon Musk om Tesla-problemer: 'Det...
bt.dk
Den er god nok: Dette fags eksamen...
bt.dk
'Kæmp eller tilslut dig': Danske...
bt.dk
Ny forskning: Derfor må du IKKE sove...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx