Af JULIE LAURS BUNDGAARD - 19/04-17 08:48

Anne og Simon vandt første sæson af 'Nybyggerne': Men det var ikke kun en god oplevelseAnne og Simon vandt første sæson af 'Nybyggerne': Men det var ikke kun en god oplevelse

Spørger man tidligere deltagere i programmet, er det dog ikke lutter lagkage at stå tilbage som vindere af det populære boligprogram.

storybild

(Billede: Henrik Hammel/TV 2)

Onsdag aften løber finalen i det populære boligprogram 'Nybyggerne' over skærmen, og der skal findes et vinderpar. Spørger man tidligere deltagere i programmet, er det dog ikke lutter lagkage at stå tilbage som vindere af det populære boligprogram.

Et nybygget hus til en værdi af 2,9 millioner kroner. Så stor er den præmie som et af de fire nybygger-par løber afsted med, når de bliver kåret som vindere af tredje sæson af 'Nybyggerne' - en præmie som garanteret får mange til at mærke et stik af misundelse.

Selvom det er en præmie, som kun de færreste kan drømme om at vinde, kræver det alligevel en hel del tilvænning. Det fortæller Anne og Simon Halskov, der vandt første sæson af det populære bolig-program i et interview med Se og Hør.

Parret fortæller blandt andet, hvordan de skulle vænne sig til den store bevågenhed, der fulgte med at deltage i programmet - en bevågenhed, der ikke sluttede, selvom programmet gjorde.

11 ting du HELT SIKKERT ikke vidste om 'Nybyggerne'
11 ting du HELT SIKKERT ikke vidste om 'Nybyggerne'

»Der gik lidt tid, hvor nogle syntes, det var normalt at gå en tur i vores have og kigge ind ad vinduet,« siger Simon Halskov.

Selvom Anne og Simon Halskov og deres to børn bare var en ganske almindelig familie fra Kolding, var de pludselig også landskendte som 'dem fra nybyggerne'. Derfor kunne en hurtig tur ned i det lokale supermarked ofte tage rigtig lang tid, fordi alle gerne ville hilse på og sige tillykke.

Også deltagerne i den aktuelle sæson af det populære boligprogram har mærket på egen krop, hvordan den eksponering, som programmet giver dem, kan have nogle negative slagsider.

27-årige Christine Delmar, som deltager i tredje sæson af 'Nybyggerne' sammen med sin kæreste, Mikkel Ibsen, har skrevet et indlæg på sin blog, hvor hun fortæller, hvordan det har været at deltage i programmet - på godt og ondt.

'Jeg er blevet kaldt mange grimme navne på de sociale medier af folk, som ikke kender mig. Og ja, hvis man tjekker Twitter ud, er det bestemt heller ikke kun roser til min tøjstil,' skriver hun blandt andet.

Hun skriver også, hvordan deltagelsen i programmet har gjort hende mere hårdfør, fordi hun har skulle vænne sig til at blive lagt for had af folk, der slet ikke kender hende.

Christine Delmar og hendes kæreste, Mikkel Ibsen, kæmper mod tre andre par om at vinde et nybygget hus til en værdi af 2,9 millioner danske kroner. Finalen af 'Nybyggerne' løber over skærmen onsdag aften kl. 20.00 på TV 2.

Interviewet med Anne og Simon Halskov kan læse i den udgave af 'Se og Hør', der kommer på gaden onsdag.

LÆS OGSÅ: Christine fra 'Nybyggerne' afslører: Blev overfaldet af fremmed mand

LÆS OGSÅ: Dansk tv-vært i sorg: Fik rigtig dårligt nyt hos lægen

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Magnussens rival gør comeback: Får ny...
bt.dk
Folk gør tykt grin med Fakta efter...
bt.dk
Glem Real Madrid! Derfor var...
bt.dk
Politiet hylder ærlig mand: 'Hvis...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx