Af - 21/01-17 12:08

Blomsterberg svarer igen: Her er sandheden om Bagedyst-stopBlomsterberg svarer igen: Her er sandheden om Bagedyst-stop

Det går slet ikke så skidt for Mette Blomsterberg, lyder det på Facebook.

Bildstrecke im Grossformat »

Det kom som et chok for mange bagefans, da den populære dommer Mette Blomsterberg forleden meddelte, at hun stopper i 'Den store bagedyst'.

Kort efter blev der spekuleret i årsagen til hendes exit fra det populære program - skyldtes det mon, at hendes firma viste underskud og at hendes cafe ikke kørte som smurt i bagemagarine?

Det har dog intet på sig, lyder det nu fra Mette Blomsterberg, der på Facebook afviser at det skulle gå hendes karriere dårligt.

Medie: Mette Blomsterberg i store økonomiske problemer
Medie: Mette Blomsterberg i store økonomiske problemer

Hun skriver eksempelvis, at det ikke giver mening at tro på, at hun skulle sige sit formentlig vellønnede job op som dommer i tv-programmet, hvis “jeg samtidig var ved at skulle gå på numsen, eller intet har at lave.”

- Det har hélt rigtigt kostet noget at bygge caféen både om og op, og ja, det har jeg da lånt penge til. Dét er da helt normalt, skriver hun og fortæller, hvad hun nu har lagt i ovnen til at tjene penge på.

Chok: Den Store Bagedyst-stjerne stopper
Chok: Den Store Bagedyst-stjerne stopper

- At jeg ikke bliver dommer i næste Bagedyst er jo netop for at jeg så vil lave alt muligt andet - lige nu skriver jeg blandt andet på en opskriftsbog og har allerede 63 idéer/overskrifter som skal afprøves.

- Hér til foråret er jeg igen på DR TV i en række programmer med James (Price, red.), så I slipper altså slet ikke for mig, lyder det videre.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

10 biler kørt sammen - én person...
bt.dk
LIGE NU: Brand i passagerbus...
bt.dk
Line Baun Danielsen erkender: Her er...
bt.dk
Dansk popkonge skal være morfar:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx