Af - 12/10-16 12:08

Amalie stopper med reality-tv: Det vil hun lave i stedetAmalie stopper med reality-tv: Det vil hun lave i stedet

Farvel til reality-tv.

Bildstrecke im Grossformat »

For første gang nogensinde har Amalie ikke længere lyst til at lave tv. Det fortæller hun i aftenens program af 'Amalies Baby' på TV3.

- Jeg har for første gang i mit liv oplevet lysten til ikke at lave tv, fordi Josephine ikke har valgt mig som mor, jeg har valgt hende. Det er derfor, jeg gerne vil beskytte hende, siger Amalie i reality-serien og fortsætter.

- Jeg er nervøs for fremtiden, for jeg er hendes mor. Jeg har ikke lyst til at lave tv, og at hun skal blive filmet, selv om jeg godt ved, at der er stor interesse for det, så bliver jeg nødt til at være voksen og lukke bogen i og sige tak for denne her gang.

Hun fortæller, at hun har nydt sine mange år på skærmen, men at moderskabet kommer i første række nu. Derfor er det slut med Josephine på skærmen.

Men selv om hun forlader reality-tv, betyder det ikke, at hun vil helt væk fra rampelyset. Amalie vil nemlig igen kaste sig over sin sangkarriere, fortæller hun.

Hun har indspillet en sang, som hun håber kommer med i Melodi Grand Prix. Hun mener selv, at chancerne er 50/50. Men hun har selvtillid nok til at erklære, at hun synger lige så godt som Medina.

LÆS OGSÅ: Amalie søger sæddonor: Så mange børn vil hun have inden brystoperation

LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor fik jeg barn med Mikkel - i stedet for Peter Birch

LÆS OGSÅ: Dansk verdensmester i bordfodbold: Sådan bliver du god

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx