Af Nadia Guldbæk Welch - 15/03-18 20:06

Blev selv kylet ud af Paradise for regelbrud: Rikke løfter sløret - sådan var det at smide Sean hjemBlev selv kylet ud af Paradise for regelbrud: Rikke løfter sløret - sådan var det at smide Sean hjem

Den 18-årige paradiso måtte pakke sine kufferter efter at have brudt en klokkeklar regel.

storybild

Onsdag aftens afsnit tog en noget uventet drejning (Billede: TV 3)

»Jeg kan ikke have en gæst, der ikke er single.«

Sådan lød det kontant fra Paradise Hotel-vært Rikke Gøransson, da 18-årige Sean Bornkessel onsdag aften blev bedt om at pakke sine kufferter og rejse hjem.

Produktionen bag programmet havde nemlig fundet ud af, at paradisoen havde en kæreste derhjemme. Det er et klart brud på reglerne, og så var det farvel og tak til den unge mand efter et ganske kort ophold på det luksuriøse hotel i Mexico.

Det er tredje gang i programmets historie, at en deltager er blevet opdaget i at have en kæreste. Første gang det skete, var det faktisk Rikke Gøransson selv, der blev afsløret, og hun har tidligere fortalt, at hun følte sig snydt for en oplevelse dengang ved at blive sendt hjem.

Dog føler den 32-årige vært ikke, at hun har snydt Sean for en oplevelse.

»Jeg føler, jeg var med til at give Sean muligheden for en oplevelse, og det var Sean, der snød sin uvidende kæreste og de andre gæster. Men i grunden er der et sæt simple regler, så uanset hvor gerne, jeg ville have haft Sean til at blive, så er der samme regler for alle,« siger Rikke Gøransson til Se og Hør og understreger, at en del af hendes job netop er at håndhæve de regler, der er på hotellet.

Sean Bronkessel på 18 år blev onsdag smidt ud af Paradise Hotel. (Billede: TV 3)

Derudover mener hun ikke, hun slukker deltagernes drømme, når de bliver sendt hjem. Derimod er hun 'med til at skabe dem'.

Sean Bornkessel forklarede onsdag aften til BT, at han havde kendt sin kæreste fire år, da han rejste afsted til Mexico.

»Det forholder sig sådan, at hende og jeg har været sådan lidt on/off. Så jeg får en ide om, at jeg vil være med i Paradise. Vi har holdt lidt pauser, og det går op og ned med hende, så jeg tager til Mexico, uden hun ved det,« lød det onsdag aften fra den hjemsendte paradiso.

Kæresten fandt dog ud af via de sociale medier, at Sean var rejst til Mexico, og det er også gennem de sociale medier at TV3s produktion fik informationer om forholdet.

Sean og pigen, som han forlod, inden han tog til Mexico, er ikke kærester længere, men ifølge paradisoen er alt 'cool mellem de to'.

Selvom forholdet kostede Sean opholdet på hotellet, mener han ikke, han har snydt.

»Jeg gjorde ikke noget for at holde forholdet hemmeligt. Og det var aldrig min ambition at snyde. Jeg følte ikke rigtig, jeg var i et forhold, fordi vi var sådan on/off. Jeg tog af sted uden at føle, jeg gjorde noget forkert. Men jeg forstår godt TV 3s beslutning om at sende mig hjem,« fortalte Sean Bornkessel onsdag aften.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Slut med plastik: Det her er...
bt.dk
10-årig dreng troede ikke sine egne...
bt.dk
Silas Holst om forhold til...
bt.dk
Ups! Chelsea-træners telefon ringer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx