Af Sebastian Kirk - 18/09-17 19:55; Opdateret: 18/09-17 21:44

Rasmus Jarlov kørte galt: Her bliver Mascha Vang kørt væk af ambulanceRasmus Jarlov kørte galt: Her bliver Mascha Vang kørt væk af ambulance

Mascha Vang kom galt afsted under optagelserne til et nyt tv-program.

storybild

Mascha Vang slap med skrækken, efter hun kom ud for et uheld under optagelserne til '5. Gear'. (Billede: Ida Marie Odgaard)

Der er altid en risiko for at komme galt afsted, når man sætter sig ind i en bil - også selv om man har sele på.

Det måtte bloggeren og modellen Mascha Vang indse, da hun for nylig deltog i Kanal 5-programmet '5. Gear' sammen med sin daværende kæreste, politikeren Rasmus Jarlov.

Programmet handler om, at kendte danskere sætter sig bag rettet i modificerede biler og udsætter sig selv for ting, man normalt aldrig ville gøre i en bil.

Det indebærer blandt andet, at Rasmus Jarlov skulle køre rally med Mascha Vang ved sin side. I et sving gik det dog galt, og bilen drønede direkte ind i en bakke. Det resulterede i, at Mascha fik et smæld i nakken og måtte køres på hospitalet iført nakkestøtte.

Optagelserne til programmet fandt sted tilbage i maj, og dengang beskrev Mascha Vang på sin blog, hvad der skete.

'Efter uheldet begyndte nakke og hoved at gøre ondt, jeg fik kvalme og smerten bredte sig ned ad ryggen. Der var desværre ikke rigtig nogen vej udenom. Jeg kom med ambulancen på skadestuen, hvor jeg blev scannet og ventede i TIMEVIS på en afgørelse,' skrev hun.

Det viste sig heldigvis, at der ikke var noget, der var brækket, men den 38-årige blogger måtte døje med smerter i noget tid efter.

Du kan se det pågældende klip fra '5. Gear' herunder. Hele programmet bliver vist på Kanal 5 på onsdag den 20. september kl. 20.00.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Zidane ydmyger stortalent på 29...
bt.dk
Forurenet med mus: Nu tilbagekaldes...
bt.dk
Kan du genkende reality-deltageren?...
bt.dk
Husmor levede hemmeligt dobbeltliv,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx