Af - 10/10-14 15:47

Inden 'Vild med dans': Får opkastfornemmelser af sexet dansInden 'Vild med dans': Får opkastfornemmelser af sexet dans

Den kønne skuespillerinde har det ikke nemt med at spille sexet på et dansegulv.

storybild

Skuespillerinden Ditte Ylva Olsen er kendt for blandt andet tv-serien 'Dicte'. (Billede: Marc Fluri/PR-foto)

Man kender hende fra TV 2-serien Dicte, hvor hun spiller den lesbiske politikvinde Bendtsen eller fra afklædte gæsteoptrædener i ‘Sjit Happens’. Men når Ditte Ylva Olsen i aften indtager ‘Vild med dans’-scenen i en sexet rumba med partner Morten Kjeldgaard er det personen Ditte, og hun er helt anderledes blufærdig.

- Jeg har haft det utroligt stramt med, at jeg af to omgange har mit hoved lige ud for Mortens skridt, hvor jeg vrikker med røven samtidig, haha. Jeg skal rigtig kigge på ham, som om jeg vil have ham, fortæller hun om aftenens dans, da metroxpress møder hende i lejligheden på Vesterbro.

- Jeg kan godt kigge på ham, som om jeg vil have ham, men jeg synes, at det er plat. Jeg får næsten opkastfornemmelser, siger hun med et grin.

TV: 'Vild med dans'-deltager afslører: Jeg måtte syes efter min dans
TV: 'Vild med dans'-deltager afslører: Jeg måtte syes efter min dans

Her lægger skuespillerinden ikke skjul på, at hun har haft det svært ved at forvandle sig til sexet dansepige.

- Det har været overraskende svært. Det er noget andet, når man spiller en rolle på skærmen. Med dans bliver det meget privat, der er det jo mig. Så når Morten siger ‘Prøv at virke lidt sexet’, så tænker jeg ‘Nej, gu vil jeg da ej’.

Det skal dog ikke forstås negativt, understreger hun. Det har været en kæmpe oplevelse at være med i ‘Vild med dans’, og hun elsker at få flyttet grænser, som man i den grad gør, når man er med i danseprogrammet.

- Jeg har altid drømt om at lære at danse, så det er en kæmpe luksus, at der er en, som har det som sin ypperste opgave at gøre mig god til noget, som jeg ikke er god til i forvejen. Det er vildt. Og undskyld mig, men man tjener også penge på det. What’s not to like?

TV: Astrid Krag har tabt sig under 'Vild med dans'
TV: Astrid Krag har tabt sig under 'Vild med dans'

TV: ENDELIG! Her laver Carlton sin legendariske dans
TV: ENDELIG! Her laver Carlton sin legendariske dans

Stort flertal: Vi har fået nok af 'Vild med dans' og 'X Factor'
Stort flertal: Vi har fået nok af 'Vild med dans' og 'X Factor'

Ditte Ylva Olsen om:

At ligne en i 20'erne når man er 37:

- Jeg spiser meget sundt og holder mig generelt i god form, men til gengæld ryger jeg også. Jeg ved ikke, hvad forklaringen er. I mit fag gør man også ubevidst meget for at holde sig ung, fordi man møder så mange mennesker og får taget billeder hele tiden. Hvis jeg havde boet i et parcelhus i forstaden med mand og tre børn, så havde jeg sikkert vejet 15 kilo mere, end jeg gør.

Allan Simonsen:
- Jeg havde aldrig set ‘Vild med dans’, så jeg streamede sæson 10,da jeg havde skrevet under. Det var Allan Simonsen ik', og der sagde de hele tiden ‘Det var meget bedre i træningslokalet, men der sker noget med Allans nerver’, og jeg tænkte bare ‘Luk nu røven’. For SÅ meget dårligere bliver man ikke. Men der må jeg erkende, at adrenalinen går ind og påvirker din muskelkontrol. Jeg får lyst til at sige som Allan Simonsen ‘det var meget bedre i træningslokalet’. Min krop opfører sig virkelig mystisk i det program, og jeg har virkelig undret mig over det.

At være en handywoman:
- Jeg kan godt lide, at jeg kan klare mig selv, og jeg har bygget mange ting i min lejlighed. Min kattebakkeskjuler er nok en af de mindst byggeteknisk krævende, men jeg synes, det er en af mine bedste idéer. En plastik-ting er pisse grim, så jeg har bygget en trækasse, der matcher resten af mit hvide køkken. Jeg har også bygget et kakkelbord med fliser på, som er ret flot og inspireret af mit første mosaikbord, hvor jeg ikke havde læst på cementpakken. Jeg vidste ikke, at der ikke måtte være hudkontakt eller at man skulle bære åndedrætsværn. Jeg knoklede i otte timer, indtil det begyndte at gøre ondt i mine hænder. Så læste jeg på pakken, at det var ætsende. Jeg havde ikke hud på mine hænder i 14 dage. Mit største projekt er ude i gangen, hvor jeg har lavet fire meter knager og fem meter skohylder.

Fremtiden:
- Jeg mangler et nyt mål, og jeg kunne faktisk godt tænke mig at lave noget radio. Jeg er et virkelig fjollet menneske, og jeg kunne vildt godt tænke mig at lave satire som 'Selvsving', 'Rytteriet' eller 'Gramsespektrum', hvor man kan få lov at spille nogle karakterer og lave nogle stemmer. Jeg gad også godt at lave noget rigtig seriøst, som en film om en kvinde, der har et alkoholproblem og slår sine børn.

Ditte Ylva Olsen og partner Morten Kjeldgaard kan ses i aften i 'Vild med dans'.

Følg metroxpress 'Vild med dans'-dækning på Snapchat. Vi hedder 'mxfesten'.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skiltet gør mig skør: Kommunen taler...
bt.dk
Gunnvør om uvenskaber i...
bt.dk
Den er god nok: Dette fags eksamen...
bt.dk
Dansk tv-vært trækker sin datter fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx