Af - 04/08-16 09:53

TV: Vovet stunt med armbrøst går HELT galt i 'America's got Talent'TV: Vovet stunt med armbrøst går HELT galt i 'America's got Talent'

Nogle ting burde bare ikke sendes live.

Videoen her er blevet uploadet af en tv-seer, da NBC's officielle YouTube-video ikke viser Ryan Stocks reaktion på uheldet.

Det hele ser som regel så trygt og velkoordineret ud, når man ser talentshows på live-tv. Men netop det faktum at det er live, betyder, at det faktisk godt KAN gå helt galt.

Det måtte ægteparret Amber og Ryan Stock sande, da de i går optrådte i ‘America’s got Talent’. Ryan Stock er vovehals, og Amber er hans trofaste assistent, og i gårsdagens program viste de en række imponerende bedrifter frem, hvor Ryan blandt andet sluger et sværd.

Nej, nej, nej: Her tisser lille pige på studiegulvet i live-tv
Nej, nej, nej: Her tisser lille pige på studiegulvet i live-tv

Men da de efter et par minutter kommer til det, der må formodes at være den helt store finale, går det helt galt. Amber klatrer op ad en stige med en armbrøst i hånden, mens Ryan står klar med en skydeskive i munden.

I stedet for at ramme den, skyder hun ham imidlertid på halsen, hvorefter han ligner en, der har svært ved at få luft. Alt imens ser de fire dommere, hundredvis af tilskuere i studiet samt millioner af tv-seere hjemme i stuerne måbende til.

UPS: Derfor skal man ikke twerke på live-tv
UPS: Derfor skal man ikke twerke på live-tv

Ryan forklarede tidligere i dag på Twitter, at han heldigvis har det godt.


Teenageidol i pinlig penis-bommert på live-tv
Teenageidol i pinlig penis-bommert på live-tv

- Vi havde et alvorligt uheld live på NBC. En meget uheldig mekanisk fejl, men jeg er meget heldig at gå derfra i god behold, forsikrer han sine følgere.

Klippet er efterfølgende blevet lagt op på programmets officielle YouTube-side, men her ser man ikke Ryan Stocks reaktion på det voldsomme uheld. Flere seere har imidlertid lagt deres egne optagelser op fra deres tv-skærme - du kan se en af dem i toppen af artiklen.

Kvinde afslører sin klamme hævn over utro kæreste på live-tv
Kvinde afslører sin klamme hævn over utro kæreste på live-tv

Den officielle video kan du se herunder, hvor du også kan se, hvordan parret bygger op til den store finale - som så ikke var så stor alligevel:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx