Af Simon Boas - 24/01-18 08:11

Efter 18 år: TV 2 stopper nye optagelser og sætter populært program på pauseEfter 18 år: TV 2 stopper nye optagelser og sætter populært program på pause

De sidste 18 år har tv-programmet 'Hvem vil være millionær' være en mere eller mindre fast bestanddel af TV 2's sendeflade, men nu er optagelserne sat på pause.

I toppen af artiklen kan du se Hans Pilgaard og Jørgen Leth fra deres programserie sammen.

Det skriver både Ekstra Bladet og Tæt På.

'Det er korrekt, at vi efter 18 år med 'Hvem vil være millionær?' har valgt at holde pause med nyproduktionerne af programmet, men millionærquizzen – de resterende førstegangsudsendelser eller genudsendelser – kan fortsat ses på TV 2 og TV 2 Charlie,' oplyser Lotte Lindegaard, kanalchef på TV 2, til Ekstra Bladet.

Siden programmets spæde start tilbage i år 2000 har en lang række kendisser og ganske almindelige danskere siddet i den varme stol over for enten Peter Kær, Jes-Dorph Petersen eller Hans Pilgaard.

Sidstnævnte, der har været programmets vært de sidste mange år, oplyser til Ekstra Bladet, at han fik beskeden om programmets pause tilbage i april.

»Da jeg kom hjem fra min jordomrejse i april, fik jeg at vide, at der ikke ville være optagelser i september, så derfor gik jeg også i gang med at starte nogle andre projekter op, som jeg er i fuld gang med lige nu,« siger han.

TV 2 har ifølge Ekstra Bladet bevidst valgt at undgå ord som stop eller slut, men at man i stedet vælger i første omgang at sætte programmet på pause. Derfor vides det heller ikke, om der er tale om det fremover vil være helt slut med nye afsnit af det populære quiz-program.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sviende beskyldninger mod prins...
bt.dk
Efter stort snefald i nat: DMI har en...
bt.dk
Dansker undrer sig over pudsigt...
bt.dk
Afsløret: Oliver Bjerrehuus får...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx