Af Andreas Erboe Vestergaard - 14/07-17 22:14; Opdateret: 14/07-17 22:39

Amerikansk hitserie ramt af tragedie: Indspilninger stoppes efter stuntmands dødAmerikansk hitserie ramt af tragedie: Indspilninger stoppes efter stuntmands død

En stuntmand er død efter en ulykke under optagelserne til den populære tv-serie ’The Walking Dead’. Det har fået selskabet bag, AMC, til at stoppe indspilningerne til den nye sæson midlertidigt.

storybild

Billedet her er fra 'The Walking Dead'-attraktionen i Universal Studios Hollywood i Californien og har ikke noget med dødsulykken at gøre. (Billede: VALERIE MACON)

'Vi har midlertidigt lukket produktionen', skriver AMC i en udtalelse.

Ifølge Variety mistede John Bernecker livet, efter han på tv-settet i den amerikanske delstat Georgia faldt over seks meter ned på et betongulv og slog hovedet voldsomt.

Under optagelserne til den næste sæson af den populære tv-serie skulle John Bernecker springe ud fra en balkon og lande på en madras, men ifølge politiet missede han madrassen med et par centimeter og slog hovedet mod det hårde gulv, skriver TMZ.

Han blev efter ulykken hastet til et nærliggende hospital, men døde onsdag aften af sine kvæstelser.

John Bernecker var en erfaren stuntmand, der blandt andet har lavet stunts i forbindelse med 'Hunger Games'-filmene og 'Logan'.

Torsdag skrev selskabet bag 'The Walking Dead', AMC, i en udtalelse:

'Vi er kede af at meddele, at John Bernecker, en talentfuld stuntmand for 'The Walking Dead' og adskillige andre tv-serier og film, pådrog sig alvorlige skader som følge af en tragisk ulykke på settet.'

AMC annoncerede også, at optagelserne midlertidigt er lukket ned.

The Atlanta office of the Occupational Safety and Health Administration, der er en pendant til Arbejdstilsynet, bekræfter over for Variety, at det har iværksat en undersøgelse af ulykken.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Midt under royalt bryllup:...
bt.dk
Arriva efter Støjbergs...
bt.dk
Netop frigivet: Helt nye...
bt.dk
Ståle om sit hold: Ingen har dumpet
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx