Af - 14/02-14 10:00

Selv Obama jubler over House of Cards: Få overblikket herSelv Obama jubler over House of Cards: Få overblikket her

Glæder du dig til sæson to af House of Cards? Få overblikket her.

storybild

Kevin Spacey i rollen som Francis 'Frank' Underwood. (Billede: Netflix)

Så er den her: Sæson 2 af House of Cards ligger klar i din Netflix, hvor den fulde sæson har været tilgængelig siden klokken 09.01.

Premieren har betydet, at forventningsfulde fans har spammet Twitter med jubel-tweets. Ja, faktisk er selv verdens mest magtfulde mand klar til næste kapitel i historien om Frank Underwood.

- I morgen: House of Cards. Ingen afsløringer, tak!, lyder seneste tweet fra Barack Obama.

Hvad kan man forvente af sæson 2?

I sæson 2 bliver Frank Underwood USA's vicepræsident, og selv om det betyder, at han og konen er tættere på deres mål end nogensinde, så betyder det også, at kampen for at holde på den nuvundne magt er sværere end nogensinde.

Ifølge Yahoo.com får man seriens største chok indtil videre i afsnit 1 af sæson 2, og i afsnit 4 vil man sidde med åben mund og tænke 'Skete der virkelig lige, hvad jeg tror, der skete?'.

Masser af succes
Sæson 2 består af 13 afsnit, og fans af serien kan allerede nu glæde sig over, at man har forlænget kampen om den politiske trone i USA med en tredje sæson.

Der var da heller ikke meget andet end ros til House of Cards, da der blev afviklet Emmy Awards. Kevin Spacey og co. var nomineret til 14 priser og vandt de ni.

Senere er det også blevet til en enkelt Golden Globe, hvor Robin Wright vandt en pris for bedste kvindelige skuespiller.

Se traileren for sæson 2 længere nede på siden - og få en opfrisker på seriens mest toneangivende karakterer i artiklens højre side:Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Oprør i S slået ned: Eksminister...
bt.dk
Nye og populære produkter møder hård...
bt.dk
Superliga-klubber høster...
bt.dk
Morgenmadsprodukt kaldes tilbage:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx