Af Amalie Abildgaard - 25/10-17 14:59

Seere anklager TV 2 for snyd: Nu kommer værten med en forklaringSeere anklager TV 2 for snyd: Nu kommer værten med en forklaring

Seere af TV 2-programmet 'Samme tid næste år' undrer sig over en række detaljer.

storybild

Cecilie Frøkjær er vært på TV 2-programmet 'Samme tid næste år', som bliver klandret af seerne for at være snyd. (Billede: Claus Bech)

Flere seere sætter spørgsmålstegn ved, hvorvidt TV 2-programmet 'Samme tid næste år' er snyd. Det skriver TV 2.

Hvorfor har værten Cecilie Frøkjær ikke ændret udseende på et år? Og hvordan kan det være, at publikum har det samme tøj på?

Flere danskere undrer sig over tv-programmet 'Samme tid næste år', hvor en række danskere fortæller om en personlig målsætning, de vil gennemføre i løbet af det kommende år.

Første gang de medvirkende optræder i tv-studiet, hedder datoen juni 2016, og når de vender tilbage, er der gået præcist ét år, altså i juni 2017.

For seerne er der ikke gået et helt år - men blot få sekunder mellem skiftene fra 2016 til 2017. Derfor er det for mange påfaldende at tro, der er snydt med tiden, når publikum og Cecilie Frøkjær har det samme tøj på.

En seer skriver blandt andet:

'Meget rørende udsendelse men det må undre at publikum har samme tøj på når nu der er gået et helt år eller hvad???????'

Mens en anden skriver:

Dog forsikrer TV 2 om, at der ikke er tale om snyd. Derimod er der gjort et stort nummer ud af, at Cecilie Frøkjær skal ligne sig selv et år efter. Det skal nemlig give en illusion om, at de medvirkenes forvandling er sket på et øjeblik.

Derfor er der blevet syet to identiske kjole til Cecilie Frøkjær, der er blevet opbevaret to forskellige steder i byen i tilfælde af brand.

Hendes smykker er sågar også blevet låst inde i en bankboks, og håret er sat på præcis samme måde. Men det var ikke nok med hår og tøj. Også Cecilie Frøkjærs krop skulle være den samme.

»Det var jo vigtigt, at jeg kunne passe kjolen igen. Og jeg måtte kæmpe en ret hård kamp for at få tabt de nødvendige kilo op til optagelserne år to,« siger Cecilie Frøkjær.

Hun fortæller også, at hun blev nødt til at kvitte smøgerne for ellers kunne det ses på hendes hud.

Nogle seere har også bemærket publikums tøj har været ens begge år. Til det svarer producenten for programmet, Mette Støvring, at enkelte deltagere har det samme tøj på begge år, mens det i andre tilfælde skyldes klipningen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Så er det afgjort: Vinder guld for...
bt.dk
Isabella sad fanget i klasselokale...
bt.dk
Lokomotivfører i chok: Drama ved...
bt.dk
Se billederne: Så gode venner er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx