Af - 12/04-16 21:04

Hipstermægleren fra 'Hammerslag': - Så lang tid har jeg brugt på mit skægHipstermægleren fra 'Hammerslag': - Så lang tid har jeg brugt på mit skæg

Christian Torp Carlsen debuterede for et par uger siden som ny ejendomsmægleri 'Hammerslag', hvor han vækker opsigt med sit store fuldskæg og farvestrålende jakkesæt. Mød hipster-mægleren fra Holbæk.

Bildstrecke im Grossformat »

”Hvad laver Raske Penge i 'Hammerslag'?”, ”Hvad sker der for klovnen i jakkesættet?”, ”Hipster-mægler!”

Lige siden ejendomsmægleren fra Danbolig Holbæk Christian Torp Carlsen den 22. marts debuterede som ny ekspert i 'Hammerslag' på, DR er det væltet ind med kommentarer om hans store flotte fuldskæg og hans hipster-jakkesæt.

- Jeg havde slet ikke regnet med, at det ville give så mange reaktioner. Jeg bor i København og var forleden inde og se Brøndby mod FCK, og der var unge der kom hen og ville give en high five. Det er sgu meget sjovt, fortæller Christian Torp Carlsen, der engang imellem også får et par negative kommentarer med på vejen.

25 år på skærmen: Her er 11 ting, du ikke vidste om Hammerslag
25 år på skærmen: Her er 11 ting, du ikke vidste om Hammerslag

- Der var en seer, der skrev til mit arbejde, om det var med vilje, at deres mægler lignede en klovn i 'Hammerslag', haha.

Det karakteristiske lange skæg har han groet siden 2014, hvor han tog beslutningen på Roskilde Festival.

Auktionshus slår rekord med salg af diamantring
Auktionshus slår rekord med salg af diamantring

- Jeg ved godt, jeg ikke ligner en klassisk mægler, men det er jo ret smart, når kunderne ringer ind og ikke lige kan huske, hvad jeg hedder, så kan de bare spørge efter ham med skægget.

Nogle ville mene, at Christian Torp Carlsen ville være den ultimative ejendomsmægler i Københavns hipster-kvarter Vesterbro.

- Det har jeg hørt nogle gange. Jeg har også boet i København i mange år, nu men jeg arbejder på den bedst arbejdsplads, så der er ikke nogen grund til at skifte. I vores lokalsamfund synes de også, det er sjovt, at jeg er kommet på tv.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gade i Indre By i København skifter navn
bt.dk
Netbutik i hård modvind: Kunder på...
bt.dk
Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
Voldsmand fra tog efterlyses: Har du...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx