Af Maria Christine Madsen - 20/10-17 07:29

'Bagedyst'-dommer har fundet kærligheden på Tinder'Bagedyst'-dommer har fundet kærligheden på Tinder

Han går ikke længere i byen. Derfor valgte han at tage datingappen 'Tinder' i brug - og det virkede.

storybild

Markus Grigo med meddommer Katrine Foged Thomsen i 'Den store bagedyst'. (Billede: Pressefoto)

Det fortæller konditor og dessertkok Markus Grigo, der udgør den ene halvdel af dommer-duoen i det populære tv-program 'Den store bagdyst', i et interview med Billed-Bladet.

Den tyskfødte kok kom til Danmark i 1991, efter han var blevet uddannet i Tyskland og i et år havde arbejdet som konditor på det berømte hotel Royal Lancaster i England, hvor han blandt andet lavede desserter til den nu afdøde prinsesse Diana.

I Danmark fandt han kærligheden, fik to børn og fandt arbejde. Masser af arbejde. Til Billed-Bladet fortæller han, at arbejdsmængden til sidst betød, at han blev skilt, fordi han var for lidt hjemme.

For to år siden lykkedes det ham at finde kærligheden på ny, da han mødte Susanne, der til daglig arbejder som ledelsessekrektær på Københavns Erhversakademi, KEA.

Stedet, de første gang mødtes, var på datingappen 'Tinder'.

»Jeg går ikke længere i byen, så hvor skal jeg møde folk? Jeg tænkte, at jeg ville give det en chance - og heldigvis er Tinder ikke bare en score-app. I min alder søger langt de fleste faktisk en partner, og jeg fandt min dejlige kæreste,« fortæller han til Billed-Bladet.

Hvor han har sønnen Christopher på 19 og datteren Caroline på 16 med sin ekskone, har Susanne en søn på 10 år fra et tidligere forhold.

Ifølge Markus Grigo er planen, at de på et tidspunkt skal flytte sammen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk popstjerne springer ud som...
bt.dk
Snapchat stopper sporing af teenagere
bt.dk
Farvel single-liv: Skibabe har scoret...
bt.dk
Kæmpebeløb: Nyt sommerhus på markedet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx