Mr. Paradise er ligesom at blive verdens bedste fodboldspillerMr. Paradise er ligesom at blive verdens bedste fodboldspiller

Når man er dreng på 'Paradise Hotel', er titlen som 'Mr. Paradise' det største, der findes. Også større end at vinde programmet og den halve million kroner, forklarer to tidligere vindere og en aktuel kandidat.

storybild

Husker du David Langhoff Jensen? Hvad med Sebastian Patrikios? Ringer der en klokke? Nej? Det burde der. David og Sebastian vandt i henholdsvis 2006 og 2012 titlen som 'Mr. Paradise' og er dermed legender på 'Paradise Hotel'.

Hot, hot, hot.. Hvem er den lækreste Mr. Paradise nogensinde?
Hot, hot, hot.. Hvem er den lækreste Mr. Paradise nogensinde?

I reality-verdenen er titlen som 'Mr. Paradise' nemlig noget af det største, du kan opnå, og nu er det blevet tid til at finde 'Mr. Paradise 2014'.

- Det er en kongekrone, man bare gerne vil have, lyder det fra Michael Petersen fra årets udgave af 'Paradise Hotel'. Han kan ikke rigtig forklare hvorfor andet end, at det er en titel, 'man bare VIL have'.

Mr. Paradise: Årets Action Man skræmmer brødrepar
Mr. Paradise: Årets Action Man skræmmer brødrepar

Kasper Andersen, der vandt titlen i 2013, fortæller hvor fedt det var at have håneretten overfor de andre drenge resten af året.

Nichlas Jensen, der vandt i 2011, går så vidt som at sammenligne det med at blive verdens bedste fodboldspiller.

Klaus Riskær til grin på Paradise Hotel: Er du Klaus Pagh?
Klaus Riskær til grin på Paradise Hotel: Er du Klaus Pagh?

- Man vil bare gerne være hotellets lækreste mand. Det giver både magt og status. Jeg fik personligt en masse selvtillid ud af det. Det var særligt fedt at vinde over de andre drenge, der jo nærmest boede i et fitnesscenter.

I 2014-udgaven har pigerne fået hjælp af forretningsmanden Klaus Riskær Pedersen. Det synes Michael Peteresen kun er fedt:

Aggressiv Paradise-fyr truer medspiller : Din fucking bums
Aggressiv Paradise-fyr truer medspiller : Din fucking bums

- Han var bare sig selv og giver ikke en fuck. På et tidspunkt skal han coache os i at holde en tale for pigerne. Man kunne godt mærke, at han havde fået penge for at være med, men han var super fed.

Vinderen findes i næste uge – Klaus Riskær fortalte til metroxpress i går, at han synes pigerne endte med at kåre den rigtige vinder.

Se hvordan 'Mr. Paradise 2014' bliver skudt igang:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DMIs meteorolog har en nedslående...
bt.dk
Tjener tilbød Jes Dorph en fadøl: Jeg...
bt.dk
Ziegler om forhandlinger: Jeg er...
bt.dk
Se det søde billede: Filmstjerne er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx