Af Jesper Christiansen - 29/04-17 16:39; Opdateret: 29/04-17 19:27

'Beverly Hills'-stjerne var døden nær: Nu er der nyt om hendes alvorlige sygdom'Beverly Hills'-stjerne var døden nær: Nu er der nyt om hendes alvorlige sygdom

46-årige Shannon Doherty har i flere år kæmpet for livet. Nu deler hun endelig gode nyheder om sin kræftsygdom.

storybild

46-årige Shannen Doherty fik konstateret brystkræft i 2015. Her ses hun på den røde løber ved begivenheden Stand Up To Cancer den 9 september 2016 ved Walt Disney Concert Hall i Los Angeles, California. (Billede: VALERIE MACON)

I halvfemserne havde hun en bærende rolle som karakteren Brenda Walsh i den efterhånden legendariske tv-serie 'Beverly Hills 90210'. Men de senere år har hun desværre primært været i medierne for kampen mod sin kræftsygdom, som hun åbent og ærligt har delt med sine mange fans verden over.

Vidste du det? 'Beverly Hills 90210' skulle have heddet noget helt andet
Vidste du det? 'Beverly Hills 90210' skulle have heddet noget helt andet

For siden Shannon Doherty i 2015 fik konstateret brystkræft, har det været småt med positive nyheder fra den 46-årige skuespiller. Men på sin Instragram-profil har den 46-årige stjerne omsider kunnet dele nogle rigtig gode nyheder med sine mere end 900.000 følgere.

25 år siden Beverly Hills kom til Danmark: Én skuespiller er nærmest ikke til at genkende
25 år siden Beverly Hills kom til Danmark: Én skuespiller er nærmest ikke til at genkende

'Øjeblikke. De sker. I dag var og er en stor dag,' skriver Shannen Doherty således på sin Instagram-profil, som naturligvis er ledsaget med et billede, som kan ses herunder.

Føler du dig gammel nu? I dag fylder 'Beverly Hills 90210' hele 25 år
Føler du dig gammel nu? I dag fylder 'Beverly Hills 90210' hele 25 år

For blot et halvt år siden fik Shannon Doherty fjernet sit ene bryst og modtog kemobehandling for sin sygdom. I dag kan hun så fortælle, at hun er i remission, hvilket betyder, at der på nuværende tidspunkt ikke længere kan spores ondartede celler i hendes krop.

'Hvad betyder remission? Jeg hørte ordet og havde ingen ide om, hvordan jeg skulle reagere. Er det gode nyheder? Ja. Overvældende? Ja,' skriver Shannen Doherty på sin Instagram-profil.

Her er favoritten til at blive hovedperson i næste sæson af SKAM
Her er favoritten til at blive hovedperson i næste sæson af SKAM

Alligevel er den 46-årige skuespiller opmærksom på, at hun langt fra er i mål. For selvom det umiddelbart er fantastiske nyheder, hun har fået af lægerne, er Shannon Doherty yderst varsom med at tage noget som helst for givet.

'Som enhver med kræft inde på livet ved, så er de næste fem år altafgørende. Tilbagefald sker hele tiden. Mange af jer har netop delt sådan en historie med mig,' skriver skuespilleren.

LÆS OGSÅ: Satireprogram om ISIS får hug: - Skammeligt og usmageligt!

LÆS OGSÅ: Megan Fox viser for første gang sønnen frem - og han er selvfølgelig bedårende

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bær tilbagekaldes - kan give...
bt.dk
Person kommet alvorligt til skade...
bt.dk
TV 2 afslører: Her er de nye 'landmænd'
bt.dk
Husker du Henrik og alle de andre?...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx