Af - 10/02-16 21:03

Ny dramatisk film om modebranchen: 'The Model' har en model i hovedrollenNy dramatisk film om modebranchen: 'The Model' har en model i hovedrollen

Maria Palm er aktuel i spillefilmen ‘The Model’, der handler om en verden, hun selv kender indefra.

- De første dage under indspilningerne skulle instruktøren lige sige et par gange, at jeg ikke skulle kigge på kameraet. Jeg er jo vant til, at det er der, jeg skal have fokus, siger 22-årige Maria Palm.

Hun spiller hovedrollen i den nye film ‘The Model’, men er ud over skuespillet også selv model.

Caroline Fleming om nyt program: Vorherre vil have, jeg hjælper andre mennesker
Caroline Fleming om nyt program: Vorherre vil have, jeg hjælper andre mennesker

- Når jeg står foran et kamera, ved jeg, hvilke vinkler der virker for mig. Sådan må man ikke gøre i skuespil, for så bliver det unaturligt. Du skal ikke være bange for at være grim, siger hun til metroxpress.

I filmen spiller hun den unge model Emma, der rejser til Paris for at udleve modeldrømmen. En rejse, som Maria Palm selv kan relatere til, da hun gjorde det samme som 17-årig. Men her stopper sammenligningerne mellem Emma og Maria.

Ed Skrein og Maria Palm i 'The Model'.

- I filmen tager Emma nogle andre valg, end jeg har gjort. For Emma er det en drøm og på den måde er det lettere at træffe andre valg, fordi man hungrer efter at nå til tops. For mig var jeg heldig at komme ind i branchen, men det var ikke noget, jeg havde tænkt meget over inden, siger hun.

TV: Søren Bregendal lytter stadig til C21: Kommer der mon en reunion i fremtiden?
TV: Søren Bregendal lytter stadig til C21: Kommer der mon en reunion i fremtiden?

Modellen Emma bliver hvirvlet ind i en hæsblæsende affære, går til utallige fester, kindkysser med de rigtige mennesker og bliver udsat for mere, end de fleste unge piger kan holde til. En del af de fordomme, mange har om modebranchen.

Alligevel mener Maria Palm ikke, at filmen skal ses som en kritik af den verden.

- Det er historien om en piges drøm og hendes personlige oplevelser. Den er så sat i modeverdenen, ligesom den kunne være sat i andre verdener. Det er ikke for at vise, at modeverdenen er streng og ond, men også for at vise sider af den verden, som vi ikke hører meget om normalt, siger Maria Palm.

Maria Palm som Emma i 'The Model'

Hun mener, at filmen bygger videre på nogle af de stereotyper, vi hører om fra modelverden.

- Mange piger starter super unge, hvor de skal ind i en voksenverden, hvor de er meget alene. De ved ikke, hvordan de skal gebærde sig. Det er en nem verden at komme lidt længere ud i.

LÆS OGSÅ: 20-årig model: - Jeg er blevet en utrolig god smalltalker

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx