Af Amalie Abildgaard - 27/11-17 16:57

Bagedyst-dommer oplever uventet 'bivirkning' ved programmetBagedyst-dommer oplever uventet 'bivirkning' ved programmet

Nu kan han ikke få fred.

storybild

Markus Grigo (th.) med meddommer Katrine Foged Thomsen og vært Timm Vladimir i  DR-programmet 'Den store bagedyst'

Dommer i det populære DR-program 'Den store bagedyst' Markus Grigo kan ikke længere gå i fred. Det fortæller han til Ekstra Bladet.

Folk sender ham lange blikke i supermarkedet, vil have selfies og spørger til hans civilstatus. Noget som Markus Grigo langt fra har været vant til.

Da de nye dommere i bagekonkurrencen blev offentliggjort, var både Katrine Foged og Markus Grigo ukendte for de fleste. Men det har ændret sig, nu hvor det ottende program med op mod en million seere ad gangen er blevet sendt.

»Der er mange, der vender sig om, og typisk piger, der gerne vil have en selfie med dig. Det er bare ærgerligt, at de aldrig spørger om programmet,« fortæller Markus Grigo blandet andet til Ekstra Bladet.

Selvom han også har hørt fra en kvindelig fan, der gerne vil vide, om han er single, så kan han sige, at han altså er »mega glad« for sin nuværende kæreste.

En kæreste, som han tidligere har fortalt til Billed-Bladet, at han har mødt på datingappen Tinder.

»Jeg går ikke længere i byen, så hvor skal jeg møde folk? Jeg tænkte, at jeg ville give det en chance - og heldigvis er Tinder ikke bare en score-app. I min alder søger langt de fleste faktisk en partner, og jeg fandt min dejlige kæreste,« fortalte han til Billed-Bladet.

Den tyskfødte kok kom til Danmark i 1991, efter han var blevet uddannet i Tyskland og i et år havde arbejdet som konditor på det berømte hotel Royal Lancaster i England, hvor han blandt andet lavede desserter til prinsesse Diana.

Markus har sønnen Christopher på 19 og datteren Caroline på 16 med sin ekskone.

Finalen af 'Den store bagedyst' sendes på onsdag klokken 20.

(Billede: DR Presse)

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk modehus med blodrøde tal: Har...
bt.dk
Åbenhjertig anklager om den brutale...
bt.dk
Efter Bayern-rygter: Her er Real...
bt.dk
Brutalt overfald i lejlighed:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx