Af David Andersen - 18/09-17 14:22

Midt i sorgen: Linse sætter afdøde Moppers lejlighed til salgMidt i sorgen: Linse sætter afdøde Moppers lejlighed til salg

Linse Kessler afslører, at hun stadig er meget påvirket af sin mors død.

storybild

Familien fra Bryggen er snart klar til en 7. sæson, hvor Stephanie "Geggo" tager til Thailand og Linse drømmer om at få formindsket hendes brystimplantater, så hun kan få hængebryster. Familien består af mor Ann, Linse Kessler og Stephanie "Geggo" Kessler Christiansen, 24 år. (Billede: David Leth Williams)

Det har været en travl tid for Linse og Mikkel Kessler, siden deres mor, Ann Patricia 'Mopper' Christiansen, døde i vinter.

For mens søskendeparret har haft travlt med henholdsvis reality-karrieren og returen til professionel boksning, har de kæmpet med at få tømt og renoveret Moppers dødsbo.

Det siger Linse Kessler til Realityportalen.

»Moppers lejlighed er nu tømt og helt renoveret. Den var ikke så pæn før, men den er blevet super flot, så nu er den klar til at blive solgt. Det har taget rigtig lang tid at tømme den, for vi ikke har været så gode til at tage hen og pakke det hele sammen, men nu er det overstået«, siger Linse Kessler.

Lejligheden ligger - nok ikke overraskende - på Islands Brygge, hvor hele familien er vokset og, og det er stedet, som har lagt navn til realityprogrammet 'Familien fra Bryggen'.

Familien har endnu ikke holdt bisættelse for Mopper, og det er der heller ikke udsigt til, at de vil gøre. Hendes aske står i en urne hjemme hos Linse.

Hun lægger ikke skjul på, at sorgen over Moppers bortgang stadig ligger dybt hos hende og datteren Stephanie.

»Både Geggo og jeg er nået længere i sorgen, men Geggo er stadigvæk ikke lige så langt, som jeg er. Hun kan for eksempel stadigvæk ikke lide at se videoer af Mopper, hvor jeg selv ser videoer af hende hver eneste dag. Det har jeg brug for, og man bearbejder jo sorgen forskelligt«, siger Linse Kessler til Realityportalen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde fyret fordi hun forsøgte at...
bt.dk
Politiet efterlyser: Hvis du ser...
bt.dk
Her er detaljerne om Linses nye Bed...
bt.dk
Nyt billede får nettet til at koge...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx