Af - 07/10-16 22:51

Dansk instruktør: Sådan er det at arbejde sammen med Shia LaBeoufDansk instruktør: Sådan er det at arbejde sammen med Shia LaBeouf

Filmen ‘Borg’ bliver netop nu indspillet i Sverige. Vi har snakket med filmens danske instruktør og den medvirkende Hollywoodstjerne Shia LaBeouf.

For mange unge er Björn Borg i dag et farverigt undertøjsmærke, men bag navnet gemmer sig en historie om en af verdens største tennisspillere.

En historisk tenniskamp i 1980 mellem svenske Björn Borg og den amerikanske John McEnroe bliver omdrejningspunktet i filmen ‘Borg’, der netop nu bliver optaget i Sverige.

Skuespiller undskylder udskældt film: Jeg smed det hele på gulvet
Skuespiller undskylder udskældt film: Jeg smed det hele på gulvet

Det er islandsk/svenske Sverrir Gudnason skal spille Björn Borg, mens Hollywoodstjernen Shia LaBeouf spiller John McEnroe. Men det har den rigtige McEnroe for nylig udtrykt bekymring for i et interview med Vanity Fair.

Han mener, at Shia LaBeouf måske nok kan spille ham rent psykologisk.

- Han skulle jo være skør, så måske kommer det til at virke, har han sagt til magasinet.

Men rent fysisk tror han ikke på, at det går.

- De kommer til at se ud som skuespillere, der ikke kan spille, siger han.

Men Shia LaBeouf fortæller til metroxpress, at han ikke er bekymret for McEnroes kommentarer.

- Han skal bare se filmen. Jeg er rimelig sikker, på det vi har lavet, og jeg er faktisk ret spændt på at vise ham filmen. På denne her side af lejren elsker vi John, siger Shia LaBeouf.

Blev slået ned for at ligne denne filmstjerne
Blev slået ned for at ligne denne filmstjerne

Filmens danske instruktør Janus Metz fortæller, at Shia LaBeouf var hans førstevalg til rollen.

- Shia har nogle ting tilfælles med John, som er ret åbenlyse. Hans forhold til medierne, hans vej gennem sin karriere, hans måde at være besat, hans intensitet.

Janus Metz frygter derfor heller ikke at skulle vise filmen til John McEnroe, når den er færdig.

- Jeg tror, Johns udtalelser er en åben dør, og jeg er glad for at se, at han er engageret i projektet. Vi har forsøgt at henvende os til ham ad flere omgange, og jeg tror, at vi snart får John mere i tale, siger Janus Metz.

Shia LaBeouf: Sådan har du ALDRIG set ham før!
Shia LaBeouf: Sådan har du ALDRIG set ham før!

Sådan er det at arbejde sammen med Shia LaBeouf

Gennem 00’erne var Shia LaBeouf et af Hollywoods hotteste navne med sine roller i successer som ‘Transformers’ og genoplivningen af ‘Indiana Jones’, men efterhånden blev den 30-årige stjerne lige så kendt for sin mærkelige opførsel.

De senere år har rollerne været lidt færre, men den danske instruktør Janus Metz var ikke i tvivl om, at han gerne ville arbejde sammen med Shia LaBeouf.

- Han var altid mit førstevalg til rollen. Så var det fantastisk at møde ham og snakke om projektet og finde ud af, at han har siddet og gennemset ‘Armadillo’ (som Janus Metz har instrueret, red.) som forberedelse til den krigsfilm, ‘Fury’, han selv var med i. På den måde var vi inde på hinandens radar allerede, siger Janus Metz.

Hollywoodstjerne chokerer: Jeg blev voldtaget af en kvinde
Hollywoodstjerne chokerer: Jeg blev voldtaget af en kvinde

Selv om Shia LaBeouf har ry for at opføre sig mærkeligt på filmset, kan Janus Metz godt lide at arbejde sammen med ham.

- Han er super inspirerende at arbejde sammen med, fordi han er intens og besat af sin rolle. Det skaber et tilstedevær og en nærhed på settet, som er fantastisk at arbejde med som instruktør.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx