Af - 22/02-16 07:42

LISTE: 8 nye ting vi har lært om 'Venner' efter deres genforeningLISTE: 8 nye ting vi har lært om 'Venner' efter deres genforening

Vennerne var samlet for at hylde den amerikanske tv-instruktør James Burrows.

Bildstrecke im Grossformat »
I 1994 hilste vi for første gang på alle vennerne i New York. Dengang var de i 20'erne og 30'erne. Vi fulgte dem helt indtil 2004. Klik videre for at se, hvordan stjernerne ser ud i dag. I 1998 vandt Lisa Kudrow en Emmy for sin rolle som Phoebe i 'Venner' Allerede i 2000 så hun noget anderledes ud. I dag er Lisa Kudrow 51 år og ser sådan her ud. Stadig med de lange lyse lokker. Sådan så Joey ud, da serien kørte over skærmen. Sådan ser han ud i dag. Den 47-årige skuespiller er lidt mere grå i toppen, men stadig til at kende. Sådan så Ross Geller ud i 2001, da 'Venner' var på sit højeste i vores alle sammens tv. Her er den 48-årige i år med sin familie. Han ligner sig selv. I 2002 kørte tv-serien stadig over skærmen, den sluttede nemlig først i 2004. Sådan så Cox ud dengang. Sådan ser den 50-årige skuespiller ud i dag. Flere medier har spekuleret i, at hun har fået lavet flere plastikoperationer. Hvad tror du? Rachel Green har været igennem utallige frisurer siden 'Venner' startede i 1994. Her er hun i 1995 med den klassiske 'Rachel'. Sådan ser den 46-årige stjerne ud i dag. Det er, som om hun lever i et univers, hvor tiden står stille, for hun ligner sig selv. Chandler Bing, som han så ud, da serien stadig kørte på tv. Her er den 45-årige skuespiller i dag. Vi husker vel også alle Gunther fra 'Central Perk'. Sådan så kaffe-skænkeren ud i 2012. Han er i dag 52 år. Det var ikke blot i serien, at pigerne var gode venner. Det er de også i virkeligheden. Især Jennifer og Courteney. Her ses de sammen i juli, 2014.

Tv-instruktøren James Burrows var manden, der igen kunne samle de populære skuespillere fra tv-serien 'Venner'. I går aftes blev den længe ventede hyldest til ham sendt på amerikansk tv.

Alle vennerne - undtagen Matthew Perry aka. Chandler - var samlet for at hylde James Burrows, som har instrueret episoder af 'Venner', 'Will & Grace', 'Sams Bar' og mange flere populære serier.

Se billedet: 'Big Bang Theory' og 'Venner' i kæmpe reunion
Se billedet: 'Big Bang Theory' og 'Venner' i kæmpe reunion

Her er otte nye ting, som seerne lærte om 'Venner' efter tv-instruktørens hyldest:

Så episoderne sammen

I løbet af de første sæsoner så alle skuespillerne tv-serien sammen for at give hinanden kommentarer til deres optræden. Idéen kom fra Courteneys tid på tv-serien 'Seinfeld'.

Her kan du se klippet, hvor de fortæller historien:


Spillede poker i omklædningsrummet

James Burrows gav skuespillerne lov til at bruge hans omklædningsrum til at spille poker i, hvilket gav inspiration til episoden 'The One with All the Poker'.

Underskrev ingen kontrakt om sex-forbud

Holdet underskrev ikke en kontrakt om, at de ikke måtte gå i seng med hinanden. Eller Lisa Kudrow blev i hvert fald ikke bedt om at underskrive en sådan kontrakt.

Spiste sammen hver dag

Lisa Kudrow, Jennifer Aniston og Courteney Cox spiste frokost sammen hver eneste dag i ti år og spiste altid den samme mad. Courteney kaldte det for en 'Jennifer-salat', fordi Jennifer kunne røre den sammen på en helt bestemt måde.

Gik til audition på andre roller

Jennifer gik til audition på rollen som Monica, mens Courteney gik til audition på rollen som Rachel. Vi ved alle sammen, hvordan det endte. Phoebe var nødt til at gå til audition foran James Burrows, inden hun fik rollen.

'Friends'-slænget knaldede med 120 - sådan fordelte de erobringerne
'Friends'-slænget knaldede med 120 - sådan fordelte de erobringerne

Elsker flashback

Jennifer Aniston er kæmpe fan af flashback-episoderne, hvor Moncia var tyk, Rachel havde en større næse, og Ross havde afrohår.

Havde råd til lejligheden

Der har været mange spekulationer om, hvordan Rachel og Monica havde råd til deres lejlighed, men vennerne afslørede i går, at det var, fordi lejligheden havde en kontrolleret leje, der var til at betale.

Derfor blev de venner

Det var James Burrows, som opfordrede de seks skuespillere til at lære hinanden bedre at kende og være gode mod hinanden. Det må sige lykkedes, da de stadig er venner den dag i dag.

LISTE: 21 ting der vil få dig til at kalde på en voksen
LISTE: 21 ting der vil få dig til at kalde på en voksen

Kilde: E! Online.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk designer forbavset over vare i...
bt.dk
Remee er ikke imponeret over Sanne:...
bt.dk
Renterne er på vej op: Så stor bliver...
bt.dk
Godt nyt til FCK efter fadæse:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx