Af - 21/05-14 18:14

Paradise-Laura droppede ud af skolenParadise-Laura droppede ud af skolen

Den kønne jyde har forsøgt at leve så normalt et liv efter hjemkomsten fra Mexico, men det er ikke altid helt nemt.

storybild

Laura Roebel svarer spørgsmål fra @mxkendtes brugere. (Billede: TV3)

Laura Roebel fik sig en oplevelse for livet, da hun i efteråret drog til Mexico for at deltage i Paradise Hotel. Som den eneste af startcastet har hun overlevet uge efter uge, og som man kan se på tv’et, er hun svimlende tæt på at blive en del af finaleugen. Men opholdet på hotellet har haft sin pris.

- Jeg er droppet ud af handelsskolen. Da jeg kom hjem fra Mexico, skulle jeg starte i en helt ny klasse, som jeg ikke kunne sammen med, og jeg følte overhovedet ikke, at jeg lærte noget, så det gad jeg ikke, fortæller hun og understreger, at planen er, at hun skal afslutte handelsskolen efter sommerferien.

Paradise-Kasper: Scorede svensk Paradise-babe i flyet
Paradise-Kasper: Scorede svensk Paradise-babe i flyet

Bor stadig hjemme
I det hele taget lægger Paradise-baben stor vægt på, at hendes liv på mange måder er uforandret af deltagelsen i programmet.

- Jeg passer stadig børn, som jeg gjorde inden, og jeg bor også stadig hjemme. Men jeg kan ikke længere gå i Fakta en søndag morgen uden at blive stoppet af folk, der vil have billeder eller autografer. Men det må man tage med, siger hun.

Paradise: Morten tager ond hævn over Laura
Paradise: Morten tager ond hævn over Laura

Fortryder sex
Efter hun er kommet hjem fra Mexico, er der kun én ting, hun for alvor fortryder, og det var turen i kanen med deltageren Morten.

- Det med Morten ville jeg ønske aldrig var sket. Puha, det var en bommert, der aldrig skulle være sket, og som jeg har svært ved at forstå, hvordan kunne ske.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

NU blomstrer kirsebærtræerne - se det...
bt.dk
Yes! Godt nyt til alle NCIS-fans
bt.dk
Ny tendens ved aftenbordet:...
bt.dk
Vidste du det? Det sker der med dine...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx