Af - 18/06-15 11:41; Opdateret: 18/06-15 19:26

Manglede de penge? Se hvordan det gik 'Entourage'-stjernerneManglede de penge? Se hvordan det gik 'Entourage'-stjernerne

Fire år efter sidste afsnit af drengerøvsserien 'Entourage' løb over skærmen er der i aften dansk biograf-premiere på film-udgaven. Ser man nærmere på skuespillernes cv har de ikke kunne slippe deres roller.

Bildstrecke im Grossformat »

'Entourage The Movie' har været længe undervejs. Faktisk blev der allerede i 2008 under femte sæson talt om at tage serien til biograflærredet inspireret af 'Sex and the City', men på grund af uenigheder om hvor meget skuespillernes skulle have i løn, blev det ved med at trække ud.

Denne amerikanske superstjerne lagde an på Saseline
Denne amerikanske superstjerne lagde an på Saseline

Først i efteråret 2013 kunne man meddele, at man var nået til enighed, og at filmen ville få premiere denne sommer. Hvorfor fik de pludselig lyst til at være med? Der kan være mange årsager, men fakta, er at ingen af de fem hovedroller har kunne få gang i karrieren efter sidste afsnit løb over skærmen i 2011.

Se i galleriet øverst hvad 'Entourage'-skuespillerne har lavet siden serien sluttede.

De danske fans
'Entourage' har masser af kendte, danske fans. En af dem er sangeren Tim Schou, som for tiden bor i Los Angeles, hvor serien foregår. Han har set filmen og mener, man sagtens kan glæde sig, hvis man er fan af serien.

A photo posted by Tim Schou (@timschouonline) on


Hvorfor var du fan af serien?
- Fordi den viser alt det, vi drengerøve drømmer om. Jeg kunne se serien ti timer i streg på grund af de her karakterer, dialoger og drømme, der bliver udlevet for fuld smadder uden konsekvenser. Derudover er en af mine store drømme netop at få et hus i Los Angeles, hvor jeg kan invitere mine venner til at bo sammen med mig. Og så skulle der være et stort gæstehus til min mor og far.

Hvem er din yndlingskarakter?
- Ari Gold.

Hvilke forventninger havde du til filmen?
- Jeg bor i Los Angeles for tiden, hvor filmen jo foregår, så jeg har allerede set den. L.A. er gennem årene blevet mit andet hjem, hvilket er endnu en grund til, at jeg elsker 'Entourage'. Før jeg så filmen troede jeg ikke, de kunne skabe noget, jeg ikke allerede havde oplevet i serien. Der sker ikke så forfærdeligt meget i filmen, men jeg fik alligevel præcis det, jeg håbede på: Et to timers langt serie-afsnit.

Beskriv dit eget 'entourage' og din rolle i det.
- I mit L.A.-'entourage' er jeg 'Denmark'. Det er blevet utroligt 'ghetto', eftersom jeg hænger i studiet med folk som Ushers familie og Jamie Foxx, der lærer mig at være lidt mere 'sort', haha. Jeg savner alle drengene hjemme i Danmark åndssvagt meget. Vi skal snart i sommerhus i Marienlyst, og det bliver ret 'Entourage', skulle jeg hilse og sige. Det er sgu ikke for sjovt. Techno og sodavandsdiskoteker. Bring it!

LÆS OGSÅ: Se dansk supermodel i den nye Entourage-trailer

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx