Af - 05/07-15 14:30

'OITNB'-stjerne mistede kæmpe filmrolle, fordi hun ligner Justin Bieber'OITNB'-stjerne mistede kæmpe filmrolle, fordi hun ligner Justin Bieber

Nej tak, du ligner Justin Bieber for meget, lød beskeden til Ruby Rose, da hun var til casting på en kæmpe Hollywoodfilm.

storybild

(Billede: PR)

Lige nu får Ruby Rose meget opmærksomhed, fordi hun er med i den nye sæson af 'Orange is the New Black' - men hun kunne have haft en rolle i en af de mest indtjenende film nogensinde.

Hun var nemlig til casting på en rolle i filmen 'Fast Furious 7', som er den fjerde mest indtjenende film nogensinde. Den har solgt billetter for over 1,5 milliard dollars.

Nettet går amok over ny 'Orange is the New Black'-stjerne
Nettet går amok over ny 'Orange is the New Black'-stjerne

Desværre blev Ruby Rose ikke valgt til rollen, fordi hun ligner en meget kendt canadisk sanger lidt for meget. Det mente i hvert fald en producer på filmen.

Til OK! Magazine fortæller hun:

- Min sidste audition inden 'Orange is the New Black' var til 'Fast Furious 7', men de ville ikke have mig, fordi en af fyrene synes, jeg ligner Justin Bieber.

Kan du genkende denne punk-sangerinde? I dag er hun tv-stjerne
Kan du genkende denne punk-sangerinde? I dag er hun tv-stjerne

I 'Orange is the New Black' er det netop også en af de ting, der bliver sagt om hendes karakter - altså at hun ligner en udgave af Justin Bieber.

Det ser også ud til, at Ruby Rose faktisk selv er enig i, at de to stjerner ligner hinanden. Hun har nemlig lagt dette billede på Instagram, hvor hun er sammen med Justin Bieber og har brugt hashtagget #Twinning.

Se billedet her:

#twinning

A photo posted by Ruby Rose (@rubyrose) on

TV: Pigerne fra 'Orange is the New Black' ku' godt Pornstache
TV: Pigerne fra 'Orange is the New Black' ku' godt Pornstache

Efter Ruby Rose har fået stor succes i Netflix-serien 'Orange is the New Black', ser det også ud til, at hun måske får en chance i 'Fast Furious 8', der har premiere i 2017. I et interview med Today Show bekræftede hun selv, at hun ligger i forhandlinger med dem om det netop nu.

Efter den uventede succes i serien har Ruby Rose også været nødt til at udskyde sit bryllup. Det skulle ellers have fundet sted i år, men hun har fået så travlt ovenpå succesen, at det må vente til næste år, fortæller hun til People.

Derfor må hendes forlovede Phoebe Dahl altså vente lidt endnu, mens hele verden kollektivt har forelsket sig i Ruby Rose.

LÆS OGSÅ: Kan du heller ikke vente? Her er den nye OITNB trailer

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nokia gør det igen: Genopliver gammel...
bt.dk
Forskere er forbløffede over ny...
bt.dk
Topdirektør tog på stripklub på...
bt.dk
Gammel kending blev igen stoppet af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx