Af Louise Petring - 15/02-18 15:46

'Fuckbois'-afsnit er blevet udskudt: Her er årsagen'Fuckbois'-afsnit er blevet udskudt: Her er årsagen

Programmet skulle være blevet sendt onsdag på DR3, men det gjorde det ikke.

storybild

DR-programmet 'Fuckbois' havde i starten af februar premiere. Onsdag skulle det andet afsnit være udkommet - men det gjorde det ikke.

Victor Skjødt, Mikki Wisler og Kim Taggaard, er de tre unge fyre på 19 år, der er hovedrollerne i programmet 'Fuckbois'. Efter programmet udkom, har de fået en del negativ respons.

I programserien fortæller de unge fyre blandt andet, at de giver piger point fra 1-10 - alt efter hvor kønne de er. Og at de har en konkurrence om, hvem der kan score flest. Den ene 'fuckboi' blærer sig endda i programmet med, at have været sammen med 40 forskellige piger.

På DR3's Facebook-side har mange skrevet og efterspurgt det nye afsnit.

BT har fået kontakt til Mads Kromann, programchef på DR3, der fortæller, at andet afsnit snart får premiere.

»Der er blevet klippet helt op til deadline, og der skulle laves nogle ændringer sent i processen. Derfor har vi desværre ikke kunnet nå at få programmet færdigt til den planlagte udsendelsesdato. Næste afsnit bliver derfor først tilgængeligt søndag 18/2.«

Da programserien i starten af februar havde premiere, fortalte de tre fyre til BT, at programmet var opstillet, og at DR dermed havde udstillet dem. Ud over det, identificerede de sig ikke som 'fuckbois', og fortalte blandt andet også, at hvis de havde kendt titlen på programmet, havde de ikke deltaget.

Programchefen var dog ikke enig i dette, og meldte hurtigt ud, at det ikke var tilfældet. Han forklarede, at intet af serien er opstillet, og at DR aldrig har haft intentionen om at udstille dem. Han var endda meget ked af det over, at drengene følte dette.

I et P3-program indrømmede de tre fyre efterfølgende at have løjet om, at DR havde udstillet dem. De var i virkeligheden bange for al den 'hate' de havde modtaget, og havde svært ved at tackle den. Derfor prøvede de at beskytte sig selv, ved at give DR skylden.

LÆS OGSÅ: 'Fuckbois' fortryder ikke DR-program: - Det var lidt mærkeligt for min mor i starten

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk sports-komet scorer vild...
bt.dk
Kendt dansk burgerkæde lukker
bt.dk
Kongehuset deler brev fra dronning...
bt.dk
Vred mand tiggede på gaden: Da...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx