17/10-17 15:46

Vært efter chok-exit i 'Landmand søger kærlighed': Programmet har særligt én udfordringVært efter chok-exit i 'Landmand søger kærlighed': Programmet har særligt én udfordring

'Landmand søger kærlighed' har måttet vinke farvel til flere deltagere, der har valgt at forlade programmet i denne sæson.

storybild

(Billede: Niels Henrik Dam)

Fire kvinder og en landmand har trukket sig fra denne sæson, og det er helt fair ifølge Lene Beier.

I tirsdagens afsnit af 'Landmand søger kærlighed' besluttede valgte Pernille selv at trække sig fra programmet, da hun ikke havde følelser for Danni. Det var hermed den fjerde kvinde i denne sæson af TV 2-programmet, der selv besluttede sig for at rejse hjem.

Foruden Pernille, Sonja, Mie og Anna har der i denne sæson også været en landmand, Willi, som valgte at sige fra og sende kvinderne hjem.

Selvom programmets vært, Lene Beier, ærgrer sig over, at ikke alle har lige stor held med at finde kærligheden i programmet, så er det ifølge hende helt i orden, at nogle af deltagerne vælger at trække sig under optagelserne.

»Det er jo, hvad der sker. Problemet med vores program er, at vi ikke caster kvinderne. Og det er jo ikke et problem som sådan, men det gør jo bare, at man ikke ved, hvem man møder, og man kan jo ikke forcere kærlighed. Selvfølgelig håber vi da på, at man ender ud med at finde kærligheden til dem alle, men det er ønsketænkning. Så hvis man ikke har lyst til at være med længere, så har man ikke lyst til at være med længere. Sådan er det jo,« fortæller 'Landmand'-værten til Realityportalen.dk og uddyber:

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-Louise raser: Danni lyver!

»Jeg har på ingen måde lyst til at tvinge nogen til noget som helst. Det er en del af det, at kærligheden måske ikke opstår, og sådan er det. Det ved vi jo, når vi laver programmet, så det er helt ok, at nogen trækker sig. Jeg synes alligevel, at det har været en rigtig god sæson med et super cast. Programmet er spændende, og der er masser af kærlighed og sjove ting. Så jeg er glad.«

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-Susanne: Jeg ville have haft sex med Brian, hvis…

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-Brian taler ud efter Annas exit: Derfor trak hun sig

LÆS OGSÅ: Lene Beier: Sådan er chancerne for ny sæson af 'Landmand søger kærlighed'

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Denne artikel er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Karen Maj udlejede sit sommerhus: Så...
bt.dk
Arsenal-legende: Wenger-stop er en...
bt.dk
Klar FCK-føring: Men masser af...
bt.dk
Chefforhandler med overraskende nyt:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx