Af - 05/12-13 16:47

Stellan Skarsgård skælder ud på medierneStellan Skarsgård skælder ud på medierne

Lars Von Trier har siden sin nazi-joke under Cannes festivalen i 2011 givet sig selv mundkurv på overfor medierne. ”Lars er ked af det,” fortalte en vred Stellan Skarsgård på et pressemøde torsdag.

storybild

(Billede: SCHROEWIG/Lumma-Foto)

Det er ikke nemt at være Lars Von Trier. Når han åbner munden, ryger han på forsiden af aviserne. Når han så vælger ikke at sige noget, bliver det også til forside-stof.

Lars Von Trier skaber trafik-kaos i Nyhavn
Lars Von Trier skaber trafik-kaos i Nyhavn

Det kan medierne ikke være bekendt, forsvarede hans 'Nymphomania'-stjerne, svenske Stellan Skarsgård, i dag på et pressemøde på D'Angleterre i København.

- Jeg var i Cannes med ham dengang (Cannes-festivalen 2011, red.). Jeg blev så vred. Han talte til et rum fyldt med journalister, der kendte ham. Folk der kunne lide ham. De vidste, han ikke var nazist. Han lavede en nazi-joke, og alle vidste, det var en joke, men næste dag, var han på forsiden overalt. Hans børn kom i skole og fik at vide, at deres far var nazist. Det var forfærdeligt, lød det fra Skarsgård og fortalte, at Lars Von Trier blev meget ked af episoden.

- Han er meget sårbar. Han føler ikke længere, han kan tale med journalister, for han kommer altid til at sige, hvad han tænker.

Bro i drømmeland: Film med to idoler
Bro i drømmeland: Film med to idoler

Adspurgt om han tror, Lars Von Trier på et tidspunkt vil give interviews igen, smilede Skarsgård:

- Det er svært at få ham til at holde kæft. Men jeg tror, han med tiden vil finde sig godt til rette med ikke at tale med medierne.

Krise: Ålen fjerner halvanden time af Von Triers sex-film
Krise: Ålen fjerner halvanden time af Von Triers sex-film

Skarsgårds medskuespiller på 'Nymphomania' Charlotte Gainsburg fortalte til samme pressemøde, at hun faktisk havde forsøgt at få Lars til at stille op til interviews.

- Jeg har det dårligt med det. Jeg forstår hans reaktion, men håber, han vil begynde at tale igen.

Stellan Skarsgård, Charlotte Gainsburg og den unge britiske skuespiller Stacy Martin brugte hele torsdagen på at tale med journalister fra hele verden. Efter et par foto-skydninger fredag rejser de videre med reklamecirkusset for Lars Von Triers nye film.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fem danskere fortæller: Jeg var utro...
bt.dk
Stjerneadvokat om Peter Madsen: 'Det...
bt.dk
'Badehotellet' mister sin stjerne: Nu...
bt.dk
Pizzeria-ejer idømt to års fængsel:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx