Af - 07/10-14 21:06; Opdateret: 07/10-14 21:23

Medina og co. får skarp 'Popstars'-kritik af finalister: I coacher os ikke!Medina og co. får skarp 'Popstars'-kritik af finalister: I coacher os ikke!

8 ud af 11 'Popstars'-finalister er utilfredse med Medina, Christiane Schaumburg-Müller og Søren Rasteds måde at coache dem på. De var kun tilstede, når kameraerne kørte, lyder det.

storybild

(Billede: Polfoto)

- Kom og bliv coachet af tre af landets bedste indenfor branchen, skrev Kanal 5, da de i foråret søgte deltagere til den nye omgang 'Popstars'.

TV: For ondt? Medina griner af dårlig sanger
TV: For ondt? Medina griner af dårlig sanger

Her halvvejs inde i program-serien langer otte ud af 11 finalister dog ud efter dommerne. De mener ikke, dommerne har været ordentligt tilstede.

- Jeg synes ikke, dommerne var særligt engagerede. Vi havde nogle sindssygt dygtige sangtrænere og koreografer, men man havde jo håbet at få tid sammen med dommerne. De var kun interesserede i os, når kameraerne var tændt. De var der et par timer ad gangen, og så gik de igen, fortæller den 24-årige 'Popstars'-deltager Chris.

'Popstars'-deltager langer ud efter dommerne: De tænkte kun på sig selv
'Popstars'-deltager langer ud efter dommerne: De tænkte kun på sig selv

- Jeg skrev til Søren Rasted privat (på Facebook) vedrørende et spørgsmål, han havde stillet mig. Jeg kan se, at han har læst det, men jeg har ikke fået noget svar endnu. Det viser meget godt, hvordan det hænger sammen.

Metroxpress har via Kanal 5 spurgt dommerne, om de har lyst til at kommentere på kritikken. Det har de ikke. Kanal 5 henviser i stedet til programchef Maiken Wexø, hvis telefon går direkte på telefonsvarer.

Afstemning: Hvem synes DU synger bedst i Popstars?
Afstemning: Hvem synes DU synger bedst i Popstars?

Kritikpunkter fra de andre 'Popstars'-deltagere:

Chio:
- Jeg havde forventet, at dommerne ville lytte til ens stemme og arbejde med det, man er god til. Det handlede alt for meget om dommerne, og hvad de selv havde prøvet i deres karriere.

Malou:

- Dommerne kom og gik, som det passede dem. Man fik kun råd af dem, når der var kamera på. Jeg er meget skuffet over det program.

Kenneth:
- Jeg havde den oplevelse, at dommerne måske valgte nogle favoritter på forhånd og brugte deres energi på dem. Så gik det nogle gange også lidt for meget op i, hvilke bukser man havde på, i stedet for om man kunne synge.

Asha:
- Jeg har lært mere af de andre deltagere end af dommerne. Men det blev bedre jo færre deltagere, vi var. Så var det bedre tid til de enkelte.

Tifanie:
- Der har været en del forskelsbehandling af deltagerne. Nogle er blevet hjulpet en del og andre slet ikke. Dommerne kunne helt sikkert have været meget mere til hjælp for mange af os.

Fie:
- Det meste gik op i dommerne, og vi var kun sammen med dem, når der var kamera på. Vi fik aldrig snakket med dem sådan helt nede på jorden.

Daniel:
- Vi havde fået at vide, at vi skulle arbejde sammen med dommerne, men der kom ikke noget coaching fra dem. De kom ind, gav os en udfordring, og så så vi dem ikke før, vi skulle vise, hvad vi havde lavet. Så kan det jo være ligegyldigt, om dommeren hedder Medina eller noget helt andet.

Stort flertal: Vi har fået nok af 'Vild med dans' og 'X Factor'
Stort flertal: Vi har fået nok af 'Vild med dans' og 'X Factor'

De tre 'Popstars'-deltagere, som metroxpress tidligere har afsløret kommer til at stå i den endelige finale, forholder sig dog positivt til dommerne:

Sandra:
- Der er meget kameratid og styling, og man har måske ikke så meget tid med dem. Men det synes jeg er helt fint. Jeg har især været glad for Medina, som har hjulpet mig rigtig meget.

Alaa:
- Selv når kameraerne var slukket, var dommerne klar med råd og gode til at sige tingene ligeud, når de syntes, der var noget, der ikke var så godt.

Linnea:

- Dommerne ser det hele ovenfra. De ser, om vi er rustet til at klare musikbranchen. De giver os kanon gode råd og sparker godt til os for at se, om vi kan klare presset. De er der for at bedømme os, ikke for at lære os. I sidste ende handler det jo om vores eget arbejde og motivation.

Metroxpress tog også kontakt til den sidste finalist Nadia, men hørte aldrig fra hende.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mestrene spiller med musklerne:...
bt.dk
8-årig dreng er blevet fundet
bt.dk
Retoriker: 'Den her tale får...
bt.dk
Det plejer vi ikke at få at vide:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx