Af - 28/02-16 21:43

'Bedrag'-stjerne om første sæson : - Jeg var bange for at Bimse skulle dø'Bedrag'-stjerne om første sæson : - Jeg var bange for at Bimse skulle dø

Da Lucas Hansen fik rollen som Bimse i DR's dramaserie 'Bedrag' gik en stor drøm i opfyldelse. Her fortæller den 36-årige skuespiller om hvordan det har været at være hele søndags-Danmarks kæledægge.

Bildstrecke im Grossformat »

- Efter to flasker vin til julefrokosten kom jeg til at spørge en af producenterne: 'Dør Bimse? Jeg bliver nødt til at vide det'. Det gjorde han heldigvis ikke, så jeg er med i sæson to, og mere kan jeg så heller ikke sige, haha.

Alf fra 'Bedrag' svarer på dumme fan-spørgsmål: - Er du virkelig ikke kineser?
Alf fra 'Bedrag' svarer på dumme fan-spørgsmål: - Er du virkelig ikke kineser?

Det har været en stor vinter for skuespiller Lucas Hansen. Efter en rodet karriere i udlandet, gik hans drøm om at være med i en DR søndagsserie endelig i opfyldelse, da Per Fly gav ham rollen som den småkriminelle mekaniker Bimse i 'Bedrag'.

- Jeg har boet i London, hvor 'Forbrydelsen', 'Borgen' og 'Broen' er meget populære. Jeg elsker Sofie Gråbøl og Sidse Babett Knudsen, så jeg skrev til alle castere og agenter, at jeg var klar på en rolle.

I første omgang var rollen som Bimse skrevet til en 18-årig, muskuløs Amager-dreng, men Lucas Hansen opfandt i stedet det modsatte.

Nikolaj Lie Kaas svarer på 'fan'-spørgsmål: - Jeg tror du forveksler mig med Burhan G
Nikolaj Lie Kaas svarer på 'fan'-spørgsmål: - Jeg tror du forveksler mig med Burhan G

- Jeg ville gerne lave en anderledes forbryder, der var lidt sød og naiv. Jeg har hørt meget for min dialekt. Jeg er jo fra Nordjylland og har boet i London og Los Angeles. Så forestiller jeg mig også, at Bimse har boet rundt omkring. Så har det også været fedt at bringe noget dialekt ind i en dansk tv-serie.

Lucas Hansen er flere gange blevet stoppet på gaden af 'Bedrag'-fans, der er overbevist om, at han er dum og kriminel i virkeligheden. Sådan kan man jo ikke spille.

- Så finder de ud af, at jeg slet ikke er så cool som Bimse og så tager de en selfie, haha.

Bedrag? Mand sagsøger konen efter at have set hende uden makeup for første gang
Bedrag? Mand sagsøger konen efter at have set hende uden makeup for første gang

Han føler allerede nu, at Bimse-rollen har givet et skub i karrieren. Til sommer skal han til London og filme i fire uger, og i Danmark er der også bud efter ham.

- 'Bedrag' er jo et dejligt visitkort at lægge. Jeg må desværre ikke sige mere lige nu.

Læs Bimse lidt bedre at kende her:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx