Af Mads Brandsen - 26/01-18 12:35

17-årige Vita bliver hylet helt ud af den i X Factor - og Sanne Salomonsens reaktion er fantastisk17-årige Vita bliver hylet helt ud af den i X Factor - og Sanne Salomonsens reaktion er fantastisk

Det er med følelserne uden på tøjet, at den 17-årige Vita Nikoline Jensen fra Hobro deltager i workshoppen med de andre unge solister i aftenens X Factor.

X Factor afsnit 5: Sanne trøster Vita

»Jeg er lige lidt overvældet lige nu«, siger hun, da hun står over for Sanne Salomonsen, der er dommer for Vita og de andre unge solister i årets sæson af det populære DR-program.

Hun bliver rørt, da hun har sunget sin sang på workshoppen.

»Det er en blanding af lettelse over, at det er overstået, og at jeg tænker, om det gik godt nok,« forklarer hun i en teaser for aftenens program og undskylder, at følelserne sidder lidt løst.

»Nej, nej, nej, man skal aldrig undskylde sådan noget. Det er fedt at få noget feeling. Det er der ikke noget galt med. Det skal man i virkeligheden lære at nyde,« siger Sanne Salomonsen trøstende.

»Det er fordi, man mener det alvorligt. Du behøver ikke være ked af det eller bange eller noget som helst. Alt er fint. Kom herned og få en krammer«, lyder det fra hele Danmarks rockmama, der hvisker hende et 'det går fint' i øret.

Sanne Salomonsen er meget bevidst som sin rolle.

»Jeg står der som sikkerhedsnettet, der står der, når de tror, de falder.«

Vita Nikoline Jensen er hende meget taknemmelig.

»Sanne har et naturligt morinstinkt, tror jeg. Det er bare rigtig rart.«

Tidligere på måneden fik Vita tre sikre ja'er fra dommerne efter at have fremført en sang til sin far, som hun mistede for tre år siden til kræft.

»Det er en kæmpe sejr, fordi det har krævet utrolig meget mod for mig at stille op i programmet. Især fordi jeg valgte at synge en sang, som jeg selv har skrevet, og som er så personlig,« sagde Vita Nikoline Jensen dengang til BT.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DSB hæver priserne for tusindvis af...
bt.dk
Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Absurd drama i Superligaen: SÅ er det...
bt.dk
Lægger op til ny kæmpe fight:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx