Af Jeppe Elkjær Andersen - 31/10-17 12:46

Hollywood-stjerne afslører 'hemmelighed' om filmklassiker efter 22 årHollywood-stjerne afslører 'hemmelighed' om filmklassiker efter 22 år

Filmen 'Se7en' er blevet forklaret én gang for alle.

storybild

Gwyneth Paltrow. (Billede: MARIO ANZUONI)

Det er 22 år siden, David Finchers gyserklassiker 'Se7en' var at finde i biograferne. I filmen jager de to politidetektiver William Somerset (Morgan Freeman) og David Mills (Brad Pitt) en seriemorder (Kevin Spacey), der benytter sig af de syv dødssynder i uhyggelige drab.

For dem, der har set filmen, er noget af det, der hænger bedst fast formentlig den spektakulære afslutning.

For dem som endnu ikke har set 'Se7en' og har planer om at gøre det, så kommer der spoilers herunder.

I afslutningen fører Kevin Spaceys rolle de to detektiver ud på en øde mark. Her bliver en mystisk pakke sendt til stedet. Pakken bliver modtaget af Somerset, mens Mills venter med den tilfangetagne seriemorder et stykke væk.

Ikke længe efter går det op for Mills, da Somerset har åbnet pakken og iler mod sin makker, at det er hans hustrus hoved, der er i pakken, som seriemorderen har fået bragt ud med bud. Eller det formoder seeren i hvert fald, for man ser aldrig indholdet af pakken.

Da det går op for Mills, at hans hustru er blevet slået ihjel - og seriemorderen dermed 'vinder' over de to detektiver - slår Mills Kevin Spaceys rolle ihjel i ren vrede. Og dermed opfylder han den sidste af de syv dødssynder, som seriemorderen omhyggeligt havde planlagt.

Siden 'Se7en' blev lavet, er der nok mange fans, der har haft lyst til at se, hvad der præcis var i pakken. Men nu giver Gwyneth Patrolw, der spillede rollen som Tracy Mills, selv et ganske kvalificeret bud.

I forbindelse med Halloween, der er en rigtig stor ting for børn og voksne i USA, har stjerneskuespilleren for nyligt lagt et ganske opsigtsvækkende billede på det sociale medie Instagram.

Her er Paltrow sammen med kæresten Brad Falchuk. Sidstnævnte er klædt i en orange fangedragt, som det var tilfældet med Kevin Spaceys rolle i de afsluttende scener i 'Se7en', og Paltrow er klædt ud som sin rolle i filmen i den afsluttende scene - et hoved i en brun pakke.

Et opslag delt af Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) den

Og dermed kan fans af filmen nu lægge den 'hemmelighed' bag sig.

Ifølge Entertainment Tonight var det oprindeligt meningen, at publikum faktisk skulle se Tracy Mills afhuggede hoved i filmen, og der blev faktisk lavet et falsk hoved til scenen. Hovedet blev dog aldrig vist i filmen, selvom mange måsker husker anderledes.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt forsvarsadvokat: Derfor er...
bt.dk
Politiet: 21-årig dykker er fundet død
bt.dk
Legendarisk dansk band: Ulovligt...
bt.dk
Særligt én type kvinder får aborter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx