Af Mathias Tuxen - 08/09-17 22:11; Opdateret: 08/09-17 22:22

Seerne jubler især over ét par til 'Vild med dans': 'Charmebøf med salsa'Seerne jubler især over ét par til 'Vild med dans': 'Charmebøf med salsa'

Twitter-brugerne er - modsat dommerne - svært glade for Simon Jul og dansepartner Claudia Rex i 'Vild med dans'.

storybild

sendxnet Vild med Dans, sæson 14, program, 8. september 2017. Simon og Claudia, Komiker Simon Jul og Claudia Rex (foto: Martin Sylvest/ Scanpix 2017) (Billede: Martin Sylvest)

Fredag aften havde 'Vild med dans' premiere og er dermed igen tilbage på TV2 og i de danske stuer, hvor 12 modige kendte danser sig frem til finalen. Alle parrene nåede ud på dansegulvet, men til allersidst stjal især ét par seernes hjerter.

Og det var radiovært Simon Jul og dansepartner Claudia Rex, som med en let salsa vakte stor begejstring.

'Jeg elsker Simon Jul af hele mit hjerte. Intet yderligere.' lyder det blandt andet fra danskerne på Twitter efter aftenenes premiere.

En enkelt bruger på Twitter foreslog efter aftenens udsendelse endda, at Simon Jul bliver den nye Allan Simonsen, som på trods af dårlige karakterer fra programmets dommere konstant blev stemt videre af seerne i 2016.


Fra dommerne lød dog en noget blandet vurdering med en samlet score på seks point til Simon Jul og Claudia Rex. Her var der både en anbefaling om 'flere trin næste gang' til Simon Jul, men også en kærlig kommentar som 'charmebøf' henvendt til den 40-årige komiker, skuespiller, musiker. og radiovært.

Det stoppede dog ikke Simon Jul, der tog det hele med et stort smil. Og seerne valgte da også at stemme parret videre til næste uge.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspert om Coops lukning af 47...
bt.dk
Nu bekræfter han: Hitsanger er...
bt.dk
Usædvanligt vejr under opsejling:...
bt.dk
Hver tredje passager gider ikke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx