Af - 20/01-14 16:50

Tobias Dybvad slutter fred med 'De unge mødre'Tobias Dybvad slutter fred med 'De unge mødre'

Komikeren fik sidste år TV3 og kanal 4 og 5 på nakken, fordi han i sit satire-show 'Dybvaaad' brugte klip fra deres reality-show uden tilladelse. Nu begraver de stridsøksen.

storybild

(Billede: Alex Moestrup/FBI/ TV 2)

Tilbage i sommeren 2013 var der krise i tv-branchen. Komikeren Tobias Dybvad brugte i sit program 'Dybvaaad' på TV2 Zulu klip fra programmer som 'Paradise Hotel', 'De unge mødre' og 'Kongerne af Marielyst' uden tilladelse, og stationerne bag var rasende.

Tobias Dybvad i krig med TV3
Tobias Dybvad i krig med TV3

Sommeren gik, det blev efterår og vinter og Dybvad måtte fortsætte sit program uden de sjove klip. Indtil nu!

SBS Discovery, der står bag Kanal 4 og 5, har nemlig sluttet fred med Tobias Dybvad, og parterne har nu indgået en aftale, der betyder, at Dybvad igen kan bruge klip fra reality-programmerne i sit show.

- Dybvad laver fis med reality-programmerne på en måde, som ikke skader vores programmer. Selvfølgelig skal han og produktionsselskabet spørge om lov først og betale for det materiale, de bruger, og det har vi nu lavet en fin aftale om, udtaler SBS Discoverys programdirektør Maiken Wexø og inviterer i samme åndedrag Dybvad ind som gæst i 'Big Brother'-huset.

Dybvad om gimmick: Så længe han ikke sætter ild til børn
Dybvad om gimmick: Så længe han ikke sætter ild til børn

- Vi synes, det kunne være sjovt at udvide med en invitation og udfordring til Dybvad om at prøve reality-genren på egen hånd. Døren er åben for ham.

Tobias Dybvad er glad for den nye aftale. men vil ikke ind som gæst i 'Big Brother'-huset:

'Paradise Hotel'-deltager anholdt i narko-sag
'Paradise Hotel'-deltager anholdt i narko-sag

- Jeg er meget bevidst om at holde en afstand til dem. jeg snakker om. for ellers er det som om, at jeg 'får lov' til at lave jokes om dem. Og det tager lidt af brodden på mine jokes. Det er også derfor, at jeg for eksempel ikke bruger nogle reality-deltagere som gæstespillere i 'Dybvaaad'. Men det kunne være sjovt at få lov til at indspille noget sketch-lignende på et tidspunkt, hvor der ikke er deltagere i huset. Det har jeg funderet en del over.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Asger var alene - pludselig sad armen...
bt.dk
Vidne i retten: Sådan opførte Peter...
bt.dk
Se billedet Mand købte fotografi på...
bt.dk
Dansk kendis har tabt sig 25 kilo:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx