Af Bo Poulsen - 04/11-17 15:48; Opdateret: 04/11-17 19:04

'Robinson'-snydere får 'historisk' straf af TV3: 'Det er grinagtigt''Robinson'-snydere får 'historisk' straf af TV3: 'Det er grinagtigt'

TV3 har valgt at straffe to 'Robinson'-deltagere, der snød i årets udgave af programmet.

storybild

Her ses Mathias Lynge og Michael Backer. (Billede: TV 3)

Mathias Lynge og Michael Backer fik meget opmærksomhed i den aktuelle sæson af 'Robinson Ekspeditionen', efter de af to omgange havde forbrudt sig mod reglerne og forladt det område, som de skulle have holdt sig indenfor på den 'øde' ø.

Derudover havde de bedt om mad i en lokal fiskerlandsby. Det resulterede i en udelukkelse fra programmet. Der var tilsyneladende ingen problemer til forpremieren på programmet, hvor begge medvirkede, men til det store finalearrangement 20. november er de altså ikke inviteret.

Det skriver Ekstra Bladet.

»Rent principielt, så synes jeg, det er grinagtigt. Det er pinligt og siger mere om dem, end det gør om os. Det er altså fem måneder siden, at det skete,« siger Michael Backer til avisen om beslutningen.

Det er første gang, at TV3 har valgt at udelukke deltagere fra finalearrangementet, hvor vinderen bliver offentliggjort og modtager 500.000 kroner.

Mathias Lynge, mener at produktionsholdet går i meget små sko. Backer tilføjer, at det er en ekstra straf:

»Jeg tror personligt, at de ikke føler, vi har fået straf nok, eller at de ikke har fået vendt befolkningen nok imod os. På denne måde prøver de at give os en ekstra straf,« siger han.

Redaktør for programmet Jesper Kynde Simonsen fortæller, at det ikke handler om at straffe de to herre eller, at produktionsholdet bag programmet er smålige.

»Vi synes allerede, at de har taget rigeligt fokus i denne her ekspedition, og ved finalefesten forsøger vi at hylde deltagerne og vinderen. Det skal de ikke stjæle fokus fra,« siger han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er danskerne stået op til flere...
bt.dk
Køkkenets store bakteriebombe: Næsten...
bt.dk
Brand i restaurant: Flere brandvogne...
bt.dk
Ronaldo lavede utroligt væddemål for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx