Af - 22/09-16 12:42; Opdateret: 22/09-16 12:55

Netflix afslører: Disse serier bliver vi hurtigst grebet afNetflix afslører: Disse serier bliver vi hurtigst grebet af

Gennemsnitligt skal vi se tre episoder af en serie, før vi ser den til ende. Men nogle serier er vi allerede fanget af efter to afsnit, mens andre serier kræver hele seks afsnit.

Bildstrecke im Grossformat »

Har du lyst, men ikke tid nok til at se alle de serier, som dine venner anbefaler dig? Så er der hjælp at hente. Klik dig gennem billedgalleriet og få hjælp.

De fleste har fulgt med i det politiske spil i serien 'House of Cards', ligesom mange sikkert også har forsøgt at knække koden for Will Byers forsvinden i 'Stranger Things'.

Det vrimler med serier på Netflix, men hvilke er mest spændende? Det har Netflix undersøgt på baggrund af data, der er indsamlet gennem det sidste års tid.

De genrer, der tidligst får os på krogen, er sci-fi-serier og spændingsserier:

Det kræver blot to episoder, før danskerne er hooked på spændingsserier som 'The Fall' og 'The 100'.

Derimod skal der lidt flere afsnit til, før vi fanges af handlingen i sci-fi-serier som eksempelvis 'Stranger Things'. Danskerne skal gennemsnitligt have set tre episoder, før Sci-fi-serier får os på krogen.

Vil du opdateres med artikler om underholdning, så like MX Kendte på Facebook.

Derimod er tøseserier en af de genrer, der fanger danskerne mindst. Der skal eksempelvis hele seks afsnit til, før danskerne bider på en serie som 'Gilmore Girls'.

Sidte år udarbejdede Netflix samme undersøgelse, hvor de fandt ud af, at vi først var hooked efter fjerde episode. Men det gennemsnit har på et år rykket sig. I 2016 behøver Netflix gennemsnitligt kun vise tre afsnit af en serie, før vi ser hele sæsonen til ende.

Netflix sætter fut på salg af tv i superformat
Netflix sætter fut på salg af tv i superformat

Netflix' undersøgelse viste også, at danskernes serievaner minder meget om forbruget i resten af verden. Dog skiller danskernes serieforbrug sig ud på ét væsentligt punkt:

Danskerne skulle nemlig bruge hele fire afsnit af den ellers så omdiskuterede serie 'Making A Murderer', før vi blev overbevist om at se serien til ende. Det er et afsnit mere end i Sverige, Norge og Finland.

Verdens mest populære tv-serie fundet
Verdens mest populære tv-serie fundet


LÆS OGSÅ: Så er det officielt: 'Stranger Things' vender tilbage

LÆS OGSÅ: Billede fra det nye 'Gilmore Girls'- viser afsked med en elsket karakter

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx