Af Mikkel Kofod - 25/02-16 08:56

Mick Jagger om ny HBO-serie: »Jeg tænker på sjove historier«Mick Jagger om ny HBO-serie: »Jeg tænker på sjove historier«

En af årets mest ventede tv-serier, ’Vinyl’, har netop haft premiere, og Rolling Stones-forsangeren Mick Jagger har været med til at lave den.

storybild

(Billede: AP)

Det gik ikke stille for sig i 1970’ernes musikindustri i New York, hvilket den nye serie ’Vinyl’, der havde premiere i Danmark på HBO Nordic i mandags, viser. Seriens realistiske skildring skyldes ikke mindst, at en af dens producere er selveste Mick Jagger, der oplevede tidsperioden på egen hånd.

Chok: Så tæt var succes-serie på aldrig at blive indspillet
Chok: Så tæt var succes-serie på aldrig at blive indspillet

»Nostalgi er et sjovt ord«, siger han til Esquire. »Det bliver jeg ikke, når jeg tænker på 1970’erne. Jeg tænker bare på de sjove historier«, siger Rolling Stones-forsangeren, der selv var med til at udvikle ideen om en tv-serie, der foregår i 1970’ernes musikindustri, sammen med Martin Scorsese.

Politisk pres og Netflix bryder tv-pakker op
Politisk pres og Netflix bryder tv-pakker op

»Industrien var aldrig blev portrætteret, men jeg syntes, det var interessant, fordi der var så mange sindssyge mennesker i den som Walter Yetnikoff, der var direktør på pladeselskabet CBS og Ahmet Ertegun på Atlantic«, siger han. »Hele industrien var fyldt med bestikkelse og andre skandaler. Den var fyldt med sleske typer på de små pladeselskaber«.


LÆS OGSÅ: STOR GUIDE: Her får du mest streaming for pengene

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet advarer: Hvis denne kvinde...
bt.dk
Tusinder af danskere stod i kø for at...
bt.dk
Gravid tv-dommer måtte trække sig fra...
bt.dk
Tilskuere stormede ind på banen:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx