Af - 21/05-15 08:25; Opdateret: 21/05-15 09:28

FARVEL TIL TV: Her er David Lettermans bedste øjeblikkeFARVEL TIL TV: Her er David Lettermans bedste øjeblikke

I går takkede David Letterman af efter 33 år i værtsstolen på sit eget talkshow. Her er hans bedste øjeblikke og et farvel fra kendisserne.

storybild

Siden 1982 har David Letterman været vært på 'The Late Show', men efter 6028 udsendelser er det slut. I går aftes sendte han for sidste gang. Men hvordan har han formået at være sjov i så mange år?

Han er kendt for sine sjove interview med alverdens kendisser (og præsidenter) og sin humor, hvor han tør at sætte sig selv på spil. Den er blevet beskrevet som direkte selvudleverende.

GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Beverly Hills' ud i dag
GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Beverly Hills' ud i dag

Det er klippet i videoen øverst et rigtig godt eksempel på. En tidligere medarbejder på talkshowet forsøgte i 2009 at afpresse Letterman for penge, fordi han kendte til en hemmelighed om værten.

Hvad gør David Letterman så? Han indrømmer selvfølgelig hemmeligheden på live-tv; han har haft affærer med flere af sine kvindelige medarbejdere. Så er den klaret! Se hele historien fortalt af David, og klik frem til 7.40, hvis du vil se selve indrømmelsen.

Der er også dette ikoniske interview med Madonna i 1994, hvor hun kalder ham en 'sick fuck'. Se hvorfor i klippet.

David Letterman formåede også at gøre det tåkrummende, når han havde kendte gæster på besøg. Her er det Paris Hilton, der er på besøg. efter hun lige har været en tur i fængsel. Det lader Letterman hende selvfølgelig ikke slippe for at snakke om.

Lad os heller ikke glemme, da en meget ung Drew Barrymore flashede sin bryster lige i hovedet på talkshow-værten.


Én ting er, at seerne kommer til at savne Letterman, men hvad kommer han til at savne ved at være talkshow-vært? I går aftes kom hans sidste top 10, så få svaret her:

GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Venner' ud i dag
GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Venner' ud i dag

Her er et lille udpluk af de celebre gæster, som har besøgt ham gennem årene. Selv om han er kendt som lidt af en hyggeonkel, så tør han også at stikke til folk, når de er på besøg. For eksempel spurgte han den skandaleramte skuespillerinde Lindsay Lohan: "Burde du ikke være på afvænning?"

Oprah Winfrey

Jennifer Lawrence

Paris Hilton

Tina Fey

Lindsay Lohan

Barack Obama

Britney Spears

Bill Murray

Men selv om han også tør at gå til kendiseerne, så kommer de til at savne mr. Letterman:

#ThanksDave Late Show with David Letterman

Posted by Jennifer Lawrence on 20. maj 2015LÆS OGSÅ: WAUW! Christina Aguilera imiterer igen kendte kvinder og rammer plet

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fødevarestyrelsen kalder mayonnaise...
bt.dk
Dansk forlystelsespark kåret til...
bt.dk
Klaus' kæreste gik fra ham på grund...
bt.dk
Se billederne: Han gør alt for at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx