Af - 04/04-17 18:20; Opdateret: 04/04-17 19:03

Hæl i halsen og mordtrusler: Her er de vildeste skandaler fra 'Gift ved første blik'Hæl i halsen og mordtrusler: Her er de vildeste skandaler fra 'Gift ved første blik'

Det er gået vildt for sig i realityprogrammet 'Gift ved første blik' verden over. Se nogle af de største skandaler her.

Bildstrecke im Grossformat »

I galleriet: Alle deltagerne i årets danske 'Gift ved første blik'.

I aften, tirsdag, udløses spændingen, når det afsløres, om parrene i 'Gift ved første blik' beslutter sig for at blive sammen.

Gennem ni afsnit har vi fulgt parrene fra det første spæde ja på bryllupsdagen, over en eksotisk bryllupsrejse til hverdagens trummerum ramte, og forholdet blev mere og mere alvorligt. Tiltrækningen var markant fra starten, men siden har Martin og Birgitte været udfordret af forskellige livssyn, madvaner og afstand i hverdagen. Camilla havde store problemer, fordi hun ikke fandt sin ægtemand Nicolas tiltrækkende nok, og det samme oplevede Mette i forholdet til sin mand Christian.

Undrede du dig også? Det var der i Martins kuffert i 'Gift ved første blik'
Undrede du dig også? Det var der i Martins kuffert i 'Gift ved første blik'

Endelig har det jyske par Allan og Pernille oplevet, at arbejdsskemaer og hverdag kom i vejen for intimiteten, og parret sagde allerede to uger inden eksperimentets afslutning, at de havde i sinde at fortsætte i programmet - men altså ikke blive sammen, når det slutter tirsdag aften.

Men selvom problemerne i denne fjerde sæson af 'Gift ved første blik' har syntes mange, så er det vand i forhold til de problemer, flere par har oplevet i i tidligere sæsoner - og mens vi venter på parrenes skæbnestund tirsdag aften, tager vi derfor et kig på nogle af de største skandaler fra tidligere udgaver af 'Gift ved første blik' herhjemme og i udlandet.

Sendte sms'er til en anden kvinde
I den netop overståede sæson af den australske udgave af 'Gift ved første blik', som har fået titlen 'Married at first sight', kom flere af parrene mildest talt uheldigt fra start. Et af de par var Cheryl og Jonathan, som umiddelbart ikke oplevede den største kemi, og kort tid inde i programmet opdagede Cheryl, at hendes nye ægtemand sms'ede med en anden kvinde - en af de andre kvindelige deltagere i programmet, Scarlett, skriver The Sidney Morning Herald.

'Gift ved første blik'-deltager er blevet indlagt
'Gift ved første blik'-deltager er blevet indlagt

Scarlett hævdede, at der udelukkende var tale om venskabelige følelser mellem de to, men alligevel valgte Cheryl og Jonathan ikke at fortsætte i programmet som par, da de under en såkaldt 'commitment ceremoni', som optræder ugentligt i den australske udgave, havde mulighed for at vælge at stoppe eller fortsætte.

Cheryl og Jonathan var dog ikke det eneste par i det australske tv-program, som løb ind i gevaldige problemer. 38-årige Andrew og hans brud, 33-årige Lauren, havde umiddelbart haft god kemi på bryllupsdagen, og efterfølgende havde de to besluttet at gå ud og få en drink i Australiens hovedstad Sydney, da Lauren pludselig forsvandt.

- Vi kom tilbage fra brylluppet, og vi havde planlagt at gå ud; ned i elevatoren, ud af fordøren, jeg vendte mig om for at se, hvor hun var og så var hun væk, forklarer Andrew i programmet ifølge The Sidney Morning Herald.

'Gift ved første blik'-Christian efter hård udmelding: - Det mest ubehagelige i verden
'Gift ved første blik'-Christian efter hård udmelding: - Det mest ubehagelige i verden

Lauren har siden fortalt, at selvom hun havde forbehold ved Andrews udseende, så flygtede hun - bogstaveligt talt - fra forholdet af langt dybere årsager, fordi hun tænkte på sin søn. Hun har senere forklaret, at hun tidligere har haft tendens til at flygte fra forhold, og at hun i det hele taget var stresset over hele situationen i programmet.

Truede sin kone på livet
Amerikanerne har også skabt deres egen udgave af det danske program 'Gift ved første blik', og i anden sæson af den amerikanske udgave tegnede det hele lovende for parret Ryan DeNino og Jessica Castro. Parret endte med at gå igennem programmet sammen og forblive gift - men herfra gik det hurtigt grueligt galt. Jessica Castro opdagede, at hendes mand havde været hende utro på Valentines Day og valgte herefter at blive skilt, skriver New York Post.

Efterfølgende har det været nødvendigt for Castro at få et polititilhold mod Ryan DeNino, som flere gange har truet både hende og hendes familie. Parret skulle senere mødes for at optage et reunion-afsnit af programmet, og her glemte DeNino, at han bar en mikrofon, da han endnu engang truede Jessica Castro.

'Gift ved første blik' er en succes: 27 par er blevet sammen
'Gift ved første blik' er en succes: 27 par er blevet sammen

- Hun er fucking død. Når jeg kommer tilbage til Brooklyn, så er hun fucking død, den her pige, sagde Ryan DeNino ifølge US Weekly, mens han altså bar en mikrofon. Senere gav holdet bag programmet sikkerhedsbeskyttelse til Jessica Castro.

Fandt en anden mand i sengen - og fik en stilethæl i halsen
Vi vender tilbage til Australien, for den seneste sæson bød nemlig på flere dramaer, end de fleste tv-producenter tør drømme om. Efter Cheryl og Jonathan gik fra hinanden i programmet, og Lauren smuttede fra Andrew på bryllupsdagen, blev Cheryl og Andrew i stedet sat sammen som par - men heller ikke det gik helt godt. En aften efter en fest vågnede Andrew således i sengen blot for at finde ud af, at han ikke lå i sengen alene med Cheryl - en anden mand lå nemlig også ved siden af de to i sengen, skriver Perth Now.

Krise i 'Gift ved første blik': Manden sked, mens konen OGSÅ var i rummet
Krise i 'Gift ved første blik': Manden sked, mens konen OGSÅ var i rummet

Cheryl har senere forklaret, at manden bare var en ven, som i øvrigt var homoseksuel, men Andrew valgte alligevel at forlade stedet og tage hjem til en ven i Sydney. Intet af dette skete mens tv-kameraerne var tændt, men kom senere frem gennem medierne. Og som om stemningen ikke var dårlig nok i forvejen, så kom det også senere frem, at Cheryls veninde angiveligt skulle have mast en stilethæl ind i halsen på Andrew. En episode, Cheryl dog selv benægter.

- Ja jeg har set hende (veninden red.) siden, men jeg har aldrig bragt det på bane, for jeg synes, det er dumt, siger Cheryl ifølge Perth Now.

Ulrik og Ane og den mærkelige bryllupsnat

ne og Ulrik er to af de i alt otte danskere, der er blevet gift med en fremmed i tv-eksperimentet 'Gift ved første blik'.

Til sidst vender vi tilbage til Danmark og et af de par, der har skabt nogle af de mest akavede scener i 'Gift ved første blik's historie. Ulrik Pihl og Ane-Marie Fleischer Larsen blev mand og kone i programmets sæson tre, og selvom de egentlig kom godt fra start, vendte den gode stemning pludselig efter bryllupsnatten, hvor parret tydeligvis havde hygget sig under lagenerne. Hvad der præcis var foregået, har vi aldrig fået svar på, men kort efter bryllupsrejsen blev de to skilt.

'Gift ved første blik'-Ulrik om ekskonen Ane: Sådan er vores forhold i dag
'Gift ved første blik'-Ulrik om ekskonen Ane: Sådan er vores forhold i dag

Ifølge Urik Pihl havde skilsmissen en del med bryllupsnatten at gøre.

- Ane er seksuelt ekstremt begrænset. Hvad jeg synes, er fuldstændig normalt, vil hun ikke være med til. I stedet tror folk, at jeg er en dybt pervers freak, der vil have ble på og sut i munden, har Ulrik Pihl tidligere sagt til Ekstra Bladet tilbage i 2015.

Ane forklarede til BT, at hun er glad for, at hun besluttede at forlade 'Gift ved første blik' og blive skilt fra Ulrik.

Sidste afsnit af den fjerde sæson af 'Gift ved første blik' sendes i aften, tirsdag, klokken 20.45 på DR1.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Australsk bonde straffet med...
bt.dk
Jakobs lille datter blev født for...
bt.dk
Frygtet sygdom på fremmarch i Europa:...
bt.dk
Prins Henriks nevø afslører private...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx