Af David Andersen - 18/03-18 10:44

Se traileren: Ny horrorfilm har ingen dårlige anmeldelser Se traileren: Ny horrorfilm har ingen dårlige anmeldelser

Se traileren for 'A Quiet Place', der snart får dansk biografpremiere.

A Quiet Place trailer 1

En kvinde ligger alene i et badekar, og er lige ved at føde. Men hvis hun siger en lyd, bliver hun slået ihjel af det monster, som i dagevis har forfulgt hende og hendes familie.

Der er lagt op til iskolde gys og høj stressfaktor, når horrorfilmen 'A Quiet Place' kommer i danske biografer 5. april.

Som titlen antyuder er der tale om en meget stille film. Den handler nemlig om en familie, som forsøger at overleve en mystisk invasion, der har efterladt Jorden som en postapokalyptisk mareridtsverden. Grusomme væsener forfølger de tilbageværende mennesker, og slår dem ihjel, hvis de siger en lyd.

Hovedrollerne som et forfulgt ægtepar spilles af Emily Blunt og John Krasinski, som i øvrigt også danner par i virkeligheden, og ifølge flere amerikanske anmeldere leverer meget overbevisende præstationer i den nytænkende gyser.

Faktisk er anmelderne mere end almindeligt glade for filmen, som har opnået en 'fresh'-score på 100 procent på Rotten Tomatoes, fordi den ikke har fået en eneste dårlig anmeldelse.

IGN kalder filmen 'rigtig god' og 'tilfredsstillende' og hæfter sig især ved gode chokeffekter, en underholdende B-films-stil og gode skuespillerpræstationer samt god instrukion af John Krasinski.

Se traileren over artiklen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kritik gør ondt på Magnussens chef:...
bt.dk
Se tidslinjen: 14 danskere, der...
bt.dk
Spækhuggere set ved dansk havn: 'Det...
bt.dk
Tidligere politiinspektør om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx