Af Berit Hartung - 21/11-17 18:58

Det så du ikke i tv: Cecilie Frøkjær døjer med velkendt kvinde-problemDet så du ikke i tv: Cecilie Frøkjær døjer med velkendt kvinde-problem

storybild

Cecilie Frøkjær havde en del problemer med sine sko under optagelserne til 'Samme tid næste år.' (Billede: Claus Bech)

TV 2's Cecilie Frøkjær er ikke vild med høje hæle og får så ondt i fødderne af at have stiletter på, at hun måtte skifte til sutsko i pauserne mellem optagelserne på sit seneste tv-program.

'Hug en hæl og klip en tå.'

Det gamle udtryk fra Askepot kunne den folkekære tv-vært Cecilie Frøkjær meget vel have gjort til sig eget i forbindelse med til tv-programmet 'Samme tid næste år,' som bliver sendt på TV 2 hver mandag aften.

Under optagelserne døjede hun nemlig så meget med smerter i fødderne på grund af sine super-smarte høje stiletter, at hun måtte ty til sutsko i pauserne.

»I hver eneste pause tog jeg sutsko på. Jeg havde dem simpelthen på så meget som muligt, indtil jeg var tvunget til at tage de der fu..... hæle på igen!,« siger hun til tv2.dk.

I programmerne møder Cecilie Frøkjær danskere med forskellige udfordringer, som de har valgt at tage livtag med. Plottet er så, at hun møder de samme personer et år senere for at se, hvor meget de har udviklet og forandret sig.

Cecilie Frøkjær selv forandrer sig dog ikke. Et vigtig element i programmerne er nemlig, at værtinden har nøjagtig det samme tøj på et år efter. Derfor må hun også blive ved med at døje med de ubehagelige sko.

På trods af, at hun selv havde været med til at vælge skoen, som blev købt i en web-shop i Italien, så kom det bag på hende, at hælene var så høje.

»Men hælene var noget højere, end jeg havde regnet med. Og jeg er altså ikke vant til at gå i så høje hæle privat, så jeg måtte øve mig i at gå i dem en måned før, anden runde af optagelserne gik i gang,« fortæller hun.

Da programmet havde premiere i oktober satte flere seere spørgsmålstegn ved, om der var snyd med i spillet. De kunne nemlig ikke forstå, at Cecilie Frøkjær havde den samme kjole og de samme sko på et år efter.

Men det er altså med fuldt overlæg, fortalte hun dengang. Faktisk har folkene bag produktionen gjort meget ud af, at værtinden skal se ud på samme måde både før og efter deltagernes forvandling. Det skulle give en illusion af, at gæsterne i programmet har gennemgået deres forvandling på et splitsekund.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Wozniacki viser klasseforskellen:...
bt.dk
DR ændrer kursen radikalt: 'Den...
bt.dk
Lokomotivfører i chok: Drama ved...
bt.dk
Emil er flyttet fra Jylland til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx