Af Julie Bülow - 06/09-17 12:41; Opdateret: 08/09-17 16:30

12 frække jokes skjult i uskyldige børne-film12 frække jokes skjult i uskyldige børne-film

Du kender filmene, og du har med garanti siddet blåøjet og labbet dem i dig som barn. Men har du også fanget de her frække undertoner skjult til de voksne seere?

storybild

(Billede: Disney)

Disney er for ALLE aldre, det modsiger vi ikke. Men da du var barn, er det temmelig sikkert, at de fleste af Disneys mere sofistikerede jokes, rettet mod dine stakkels forældre, der gang på gang var tvangsindlagt til børnevenlige film, er fløjet direkte over hovedet på dig.

Vi har samlet 12 af Disneys bedste (Læs: frækkeste) voksen-jokes kun for de voksne.

Aladdin

via GIPHY

Som barn undrede du dig måske over, hvorfor de smukke dansende damer ikke gad have noget med søde og charmerende Aladdin at gøre? Mjae. Altså. En teori er i alle fald, at de smukke damer, er af den slags, der kræver et vist gebyr for kvalitetstid, og derfor ikke øjnede nogen lukrativ forretning i at tilbringe tid sammen med den fattige gadedreng og hans abe. Høhø.

Ratatouille

null

null

Den her genistreg er direkte rettet til de voksne i sofaen. For mens børn og barnlige sjæle måske bare tænker, at den sure kok bare ikke har nogen fidus til grønfoder, så ved de voksne præciiis, hvad han mener, når han udbryder sin undren over, hvad den stakkels Alfredo Linguini mon laver der inde i kølerummet alene med grøntsagerne.

Aladdin

null

null

Geniale Genie - på engelsk stemmelagt af Robin Williams - smider lige en kvik sex-joke i en snæver vending. For mange sobre sind når den med garanti at fare forbi, men på de billige rækker går den rent ind. Fangede du den?

Toystory 2

via GIPHY

Kan du huske, da Buzz Lightyear mødte Cowgirl Jessie for første gang? Welp... Sidder du ned? De der vinger, der popper op, ikke? Det er en klokkeklar erektionsreference. Undskyld.

Toystory 3

null

null

Da den store stygge lyserøde bjørn stjæler Mr. Potato Heads kones mund, bliver han meget ophidset. Og på engelsk er glosen svær at overhøre (for et voksent øre) at 'tage nogens mund' er nemlig en fræk reference til oralsex.

Ratatouille

via GIPHY

Da stakkels Alfredo Linguini endelig samler mod til at fortælle Claudette - sin store kærlighed - at han har en lille kælerotte, der laver mad for ham, får han udtrykt sig lidt.. uheldigt. Og i et split sekund får Disney, helt uden ord, lagt en vanvittigt seksuel undertone ind. Da Alfredo fremstammer at han har en lille.... vandrer Claudettes blik nemlig lynhurtigt ned mod hans kønsdele.

Bambi

via GIPHY

Bambi har en god ven - stinkdyret blomst, som en en ellers yndig og romantisk scene får et kys. Visse teorier går dog på, at den rødmen og efterfølgende momentane lammelse, der rammer det søde lille dyr er en direkte reference til ja... et erigeret lem. Igen - undskyld.

Biler

via GIPHY

Behøver vi sige mere, end at der på det her skilt står 'all convertible waitresses'. Altså.. Tjenere med kalechen nede. Altså toppen. Det er topløs betjening, venner.

Herkules

via GIPHY

Ooog så er der lidt sovs til de intellektuelle. Eller i hvert fald de, der enten har haft oldtidskundskab i gymnasiet, eller har læst lidt op på græsk mytologi. Herkules referer nemlig til Ødipus - sagnkongen, som uden at vide det giftede sig med sin mor og fik fire børn med hende - og slog sin far ihjel. Altsammen på grund af nogle lidt tvetydigee beskeder fra oraklet i Delfi.

Frost

via GIPHY

Høhø-humor. Vi ved jo alle sammen godt, hvad de siger om fodstørrelser. Og ved du det ikke, lader vi dig blive i godtroen.

Shrek

via GIPHY

Den her er lidt løjerlig. Men.. Kan du huske den væmmelige Lord Farquaad i Shrek? Jep, hans navn er angiveligt et ordspil på ordet 'fuckwad' der beskriver en underbegavet og træls person.

Madagakar

via GIPHY

SÅ slem er den heller ikke, men det er rimelig sikkert, at børnene ikke når at fange den - selv om den kører i slowmotion. Da den ellers så fredelige løve Alex pludselig bliver overmandet af sine instinkter og sætter efter sin gode ven, zebraen Marty, hører man den søde zebra brøle »Sugar Honey Iced Tea!« et fint lille akronym for S.H.I.T.

via GIPHY

Ja, vi ved det. Dit bløde og uskyldige Disneyfundament styrter langsomt i grus. Er du okay?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk komiker single: Forholdet holdt...
bt.dk
Nyslået Jokermillionær: Jeg får ikke...
bt.dk
Karin i chok over brutalt overfald på...
bt.dk
Caroline Fleming har fået nyt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx