Af - 01/09-14 19:42

Astrid Kragh har ingen plan hvis der udskrives valg midt i 'Vild med dans'Astrid Kragh har ingen plan hvis der udskrives valg midt i 'Vild med dans'

Den tidligere sundhedsminister satser på, at Helle Thorning-Schmidt ikke udskriver Folketingsvalg midt i hendes 'Vild med dans'-eventyr.

storybild

(Billede: Kristian Dam Nygaard)

Hvad gør du egentlig hvis der bliver udskrevet valg midt i 'Vild med dans'?

- Hm...Hvis der udskrives valg, så er der jo ikke nogen møder i Folketinget, og så vil min kalender se noget anderledes ud. Det må vi tage, hvis det sker. Det har jeg slet ikke overvejet, smiler socialdemokraternes repræsentant i dette års 'Vild med dans' Astrid Kragh.

Facebook-gruppe vil smide rapper ud af 'Vild med dans'
Facebook-gruppe vil smide rapper ud af 'Vild med dans'

metroxpress møder den tidligere sundhedsminister til årets store pressemøde forud den 11. sæson af det populære fredags-show.

Astrid Kragh har ingen danseerfaring og kalder hendes ja til programmet for 'det mest grænseoverskridende, hun nogensinde har gjort'.

Vild med dans rykker til Jylland
Vild med dans rykker til Jylland

- Heldigvis har jeg kun fået positive hilsner. Folk synes, jeg er meget modig ved at stille op.

Hun skal danse sammen med 'Vild med dans'-veteranen Thomas Evers Poulsen, som frygtede det værste, da TV2 fortalte ham, at hans nye partner til daglig holdt til på Christiansborg.

- Jeg tænkte, 'bare det ikke er Pia Kjærsgaard!' Altså på grund af hendes alder. Hun er jo et sødt menneske. Selvom man ikke deler samme politiske overbevisning, kan man jo godt være et sødt menneske. Og de har ofte givet mig de lidt ældre kvinder, forklarer Thomas Evers Poulsen med et grin og uddyber:

Lav din egen U$O-taleboble: Hvordan er ‘Vild med Dans’ street?
Lav din egen U$O-taleboble: Hvordan er ‘Vild med Dans’ street?

- Og det skulle jo helst være en, der var lavere end mig. Birthe Rønn Hornbech? Nej, nej, nej. Så da jeg så det, var Astrid blev jeg meget lettet.


LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-babe er blevet mor: Vi blev smaskforelskede i ham

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Menneskejagt i gang - flere kvæstede...
bt.dk
Tragedie i nat: 53-årig mand dræbt...
bt.dk
IKEA tilbagekalder vare: Stop med at...
bt.dk
Sigtet for at overfalde Papes...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx