Af David Andersen - 09/09-17 15:03

For sindssygt til 'It': Denne scene turde de ikke vise i årets horrorbragFor sindssygt til 'It': Denne scene turde de ikke vise i årets horrorbrag

Forfatteren Stephen King forstår godt, at den vilde scene fra bogen ikke er nået frem til det store lærred.

storybild

Genindspilningen af gysermesteren Stephen Kings 'It' har overgået alle forventninger og slået alle rekorder ved premieren i denne uge.

Torsdag aften indspillede den demlig 13,5 mio. dollars alene i USA, hvilket er ny rekord for film med den strenge R-rating - og dermed overgår den selv film som 'Deadpool'.

Generelt har både anmeldere og publikum været begejstrede for den blodige gyser om den onde klovn, som kommer til den lille by Derry for at spise børn hvert 27. år. 'It' har i skrivende stund en metascore på 71, en IMDB-rating på 8,3 tre og er dømt fresh på Rotten Tomatos med en score på 88%.

Men fans af bogen har undret sig over en enkelt ting, og her skal vi lige advare om en ret stor spoiler.

I bogen - såvel som i filmen - skal de syv hovedpersoner, som alle er 11 år gamle, bekæmpe den onde klovn Pennywise i en kloak.

I Stephen Kings bog indser gruppens enlige pige Beverly, at de ikke kan slippe af med klovnen, så længe de er børn - de er nødt til at miste deres uskyld og blive voksne nu og her. Så hun beslutter sig for, ja du gættede det, et solidt børneorgie.

Hun får alle seks drenge til at have sex med hende på skift, og det er oven i købet detaljeret beskrevet i bogen, hvilket vi dog vil spare jer for her.

Dén scene klarede hverken cuttet i miniserien fra 1990 eller den spritnye film. Og det er såmænd nok meget godt.

Selv Stephem King har været ude og sige, at det nok er det bedste. Selv om han hævder, at scenen overhovedet ikke handler om sex, men om overgangen fra barn til voksen, så havde det været lidt akavet for biografgængerne.

'Tiderne er skiftet, siden jeg skrev den scene, og folk er lidt mere sensitive omkring den slags emner nu', skriver han på sin blog ifølge LADbible.

HVordan de så får bugt med den blodtørstige klovn, det må du en tur i biffen for at få svare på.

Inden da kan du se traileren her:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Trods klub-succes: Medie sætter...
bt.dk
Konflikt kan koste Løkke magten: Se...
bt.dk
Karin i chok over brutalt overfald på...
bt.dk
Verdensstjerne anklaget for sexchikane
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx